Dit is mijn wonder: Gosia Ceuleers

Gosia (25) vertelt ons hoe ze werd genezen van een eetstoornis en bevrijd van onzekerheden.

‘Hij heeft mij in één moment genezen van mijn eetstoornis en bevrijd van mijn onzekerheden.’

Ik ben opgegroeid in Polen, waar ik een normaal leven leidde. Ik ging naar school en had vrienden. Mijn ouders waren van plan naar Engeland te emigreren om daar een baan te vinden. Maar uiteindelijk kreeg mijn vader een baan aangeboden in Nederland en verhuisden we hiernaartoe. In Polen had ik mijn beste vriendin en mijn middelbare school had ik nog niet afgerond. In het begin was ik erg ongelukkig en depressief. Ik had veel problemen die al in mijn kindertijd waren begonnen. Vanaf mijn twaalfde had ik een eetstoornis en telde alle calorieën. In Nederland namen mijn problemen alleen maar toe. In dezelfde tijd had mijn zus haar leven aan Jezus gegeven. Ze wist dat ik met dingen worstelde en vertelde mij over God en dat ik Hem nodig had. Maar ik was erg koppig en dacht dat ik mijn problemen zelf kon oplossen. Maar ik kon het niet. Ik besloot mijn Bijbel te openen en begon erin te lezen. God sprak echt tot mijn hart. Ik knielde neer en begon te huilen. Ik deelde alles met God wat er in mijn hart was. Hij kwam met zo veel liefde en vulde de leegte in mijn hart. Het was zo geweldig. Ik ben echt verliefd geworden op Jezus. God heeft mijn leven compleet omgedraaid. Hij heeft mij in één moment genezen van mijn eetstoornis en bevrijd van mijn onzekerheden. Het is echt een wonder.

IK WIL VOOR JE BIDDEN
God, ik bid voor meisjes die met dezelfde dingen worstelen. U weet precies hoe donker en moeilijk het is en hoe eenzaam je je op zulke momenten kunt voelen. Here, ik bid dat U door Uw Woord tot hun hart zult spreken. Ik geloof dat alleen U kunt helpen en alleen U bent machtig. U kunt komen in de duisternis van hun hart en hen oprichten. Here, laat hen weten dat ze waardevol en mooi zijn, want U zegt in Uw Woord dat U ons prachtig heeft gemaakt. Ik bid voor wonderen in Jezus’ naam.’

Tags:
Next Post

Song Story: De wapenrusting