Happy Moederdag!

Het is deze maand Moederdag en daarom wil ik alle moeders bemoedigen. Konden we deze dag maar eens lekker een dagje vrij nemen en onszelf laten verwennen, zodat we even nergens aan hoeven te denken. Natuurlijk weet ik als moeder dat dat niet gaat, want het moederschap gaat altijd door.

Of de kinderen nu klein zijn of groot, bij je thuis wonen of uit huis zijn, getrouwd zijn of misschien zelfs in een ander land wonen … Mama’s denken altijd aan hun kinderen! Mama’s willen altijd helpen, altijd klaarstaan en spenderen veel tijd om te bidden voor de noden van hun kind(eren). En dat allemaal naast de noden die mama’s zelf in hun leven hebben.

Ik weet er alles van, want ik ben zelf mama van 3 kinderen, 2 schoonzonen en nu ook oma van 4 geweldige kleinkinderen. Psalm 147 zegt:

‘De Here hecht er waarde aan dat mensen ontzag voor Hem hebben en vertrouwen op Zijn goedheid en liefde.’ – Psalm 147:11

Heb jij vandaag de Here op de eerste plaats in je leven? Eer jij Hem, hoop jij op Hem en vertrouw je Hem dat Hij alles wel zal maken in het leven van jouw kind(eren)? Dat Hij hen zal beschermen en voor hen zal zorgen? Geloof dit ook voor jezelf als moeder.

Ontvang vandaag Gods kracht in je geest, ziel en lichaam en Gods wijsheid en inzicht, zodat je tot steun kan zijn wanneer je kinderen je nodig hebben. Gods goedheid en liefde mag je altijd en elk moment ontvangen.

Tags:
Next Post

God houdt van jou!