dit is mijn wonder-vanderwerf

Dit is mijn wonder: Hermes van der Werf

Hermes (68) was 20 jaar lang paranormaal therapeut, totdat er op een beurs iemand voor hem bad. Dit is zijn wonder.

‘Twintig jaar lang deed ik aan handoplegging, magnetiseren en kaartleggen. Ik was redelijk bekend maar ik voelde me ongelooflijk slecht. Ik ging steeds meer achteruit en begon steeds meer te drinken. Op een dag stond ik op een paranormale beurs. Plotseling kwam er een klein vrouwtje naar me toe en zei: ‘U denkt zeker dat u onze lieve Heer bent. Wat u daar doet, kan niet en mag niet. Mag ik voor u bidden?’ Ik vond dit goed. Zij legde haar hand op mijn borst en bad het zondaarsgebed voor mij. Op dat moment werd ik warm vanbinnen en viel alle ellende van mij af. Ik voelde me ineens zo rustig en vrij. Dat heerlijke gevoel wilde ik vasthouden. Op datzelfde moment zei een stem tegen mij: ‘Hermes, Ik ga je leven 180 graden omdraaien.’ De volgende zondagochtend zag ik David Maasbach op tv met het punt van contact. Met tranen in mijn ogen heb ik het gebed meegebeden. Ik kreeg hetzelfde gevoel als toen dat vrouwtje voor mij bad. Toen heb ik mijn praktijk als paranormaal therapeut opgezegd. Sindsdien voel ik me zo geweldig. God was eigenlijk al lang met mij bezig. Ik wilde namelijk altijd mensen op een goede manier helpen, maar was op de verkeerde manier bezig. Ik ben dankbaar dat God bij mij is en mij op die beurs heeft aangeraakt.’ •

Meer van dit verhaal? Bekijk hier de video

Tags: