Het verhaal van Carry

Carry den Hollander (37) ging met een collega mee naar de kerk. Sindsdien is haar leven totaal veranderd. Dit is haar verhaal.

‘Jaren geleden ontmoette ik een christelijke collega. Zij vertelde mij hoeveel kracht zij putte uit de mooie kerkdiensten die zij bezocht. Ik werd nieuwsgierig en keek eerst naar het tv-programma van David Maasbach op SBS6. Die uitzendingen trokken mij zo aan, dat ik het ‘live’ wilde meemaken.

Ik besloot met mijn collega mee te gaan naar het Capitol in Den Haag. Het viel mij op dat de mensen enthousiast en zo blij waren. Ik ging steeds vaker naar de kerkdiensten van The Blessing Den Haag. Dat werd een vast patroon in mijn leven.

Tijdens deze diensten werd ik zo aangeraakt door de liefde van God. Echte liefde die mensen niet kunnen geven. Op een gegeven moment maakte ik een bewuste keuze om Jezus in mijn hart aan te nemen. Daarna liet ik mij dopen door onderdompeling. Vanaf toen heeft God mijn leven totaal veranderd en alles nieuw gemaakt.

Sindsdien heeft de Here mij gezegend op allerlei gebieden. Ik kan ook getuigen dat God een God van wonderen is in mijn leven. Meerdere malen heeft Hij mij genezen. Ik wil mijn getuigenis daarom met zoveel mogelijk mensen delen, zodat zij ook gaan geloven dat God voor hen ook een wonder kan doen.

Samen met mijn man Gerard mogen wij de Here dienen in The Blessing Gouda. Onlangs zijn wij de trotse ouders geworden van onze prachtige zoon Daniël. Van mijn keuze om Jezus aan te nemen in mijn hart heb ik geen moment spijt gehad!’

Lees ook: ‘Share your story: Familie Bruin’

Tags:
Next Post

Dit is mijn wonder: Adilson