Het-verhaal-van-Chris-&-Jolene

Het verhaal van Christiaan & Jolene

Christiaan (32) en Jolene (34) Nelemans komen al jaren bij The Blessing. Samen met hun 2 dochters, Jada (5) en Zarah (2), zijn ze een happy family. Dit is hun verhaal.

Christiaan: ‘Al 25 jaar kom ik in The Blessing Church. Ik weet nog dat ik met mijn moeder voor het eerst naar The Blessing Schiedam (later: Vlaardingen) ging tijdens een open dag en daarna met kerst. Aangezien wij nog maar net in de omgeving woonden, was dit meteen een mooie gelegenheid om nieuwe vrienden te leren kennen en ergens bij te horen.

Uiteindelijk ging ik elke zondag zelf naar de kerk. Ik was toen 7 jaar. In de tussentijd ben ik er opgegroeid door middel van vele activiteiten, vrienden en geweldige mensen, die ik als mijn eigen familie ben gaan zien. Boven alles heb ik in The Blessing Church mogen ervaren dat God echt is, van mij houdt en veel wonderen voor mij heeft gedaan.

Ik ben erg blij dat ik inmiddels met mijn vrouw en twee dochters betrokken en actief mag zijn. Dit doen wij sinds dit jaar in The Blessing Breda. Hier komen en dienen wij een aantal keren in de week met veel plezier!

Samen met onze vrienden in de verschillende Blessing Churches zijn wij een hechte familie. We zien ernaar uit om nog veel nieuwe leden te ontmoeten. Onze relatie met God en The Blessing familie heeft ons altijd laten zien hoe gelukkig je kan zijn en het doel voor je leven kan vinden.’

Jolene: ‘Bijna 11 jaar geleden werd ik door een collega uitgenodigd voor een musical van The Blessing Church. Dit kwam op een moment in mijn leven waarin ik rondliep met pijn in mijn hart en op zoek was naar rust. De musical sprak mij erg aan.

Vanaf dat moment ben ik naar de verschillende diensten en activiteiten van The Blessing Vlaardingen blijven gaan. God heeft daar mijn hart gevuld met Zijn liefde, rust en blijdschap. The Blessing Church is een hele fijne plaats om te komen. Er is ook altijd gezellige fellowship en we hebben daar fijne vrienden om ons heen.

Inmiddels is de collega die mij toen uitnodigde, mijn man geworden. Samen hebben we twee mooie dochters. Als gezin mogen we sinds het nieuwe jaar dienen in The Blessing Breda, waar ook onze kinderen zich thuis voelen en met veel plezier naartoe gaan.

We zijn heel dankbaar voor wat God voor ons doet en we voelen ons blij en gezegend. We zien uit naar alle geweldige dingen die God nog gaat doen. Ik weet nu dat God mij kent, van mij houdt, voor mij zorgt en een plan heeft met mijn leven.’

 

Tags:
Vorig artikel

NEWGEN MESSAGE: John-Henry

Volgend artikel

Noach DEEL 2