Lifestyle - Het verhaal van Isaac

Het verhaal van Isaac

Ons kindertehuis in Chennai, India, is al sinds 1975 een toevluchtsoord voor verwaarloosde kinderen. Door de jaren heen hebben we veel kinderlevens mogen zien veranderen door Jezus Christus. Lees hier het verhaal van Isaac (24).

‘Hallo allemaal! Groeten uit India. Mijn naam is Isaac. Ik was 5 jaar oud toen ik in het kindertehuis kwam. Ik ben nu 24 jaar. Op dit moment werk ik als marketing manager in een bekend bedrijf. Het is dankzij het kindertehuis dat ik als kind Jezus heb aangenomen als mijn persoonlijke Redder. Alle eer en glorie aan onze hemelse Vader! Ik wil u graag bedanken voor uw gebeden en steun.’

Ram en Radha Ramsoebhag zijn al jaren de coördinatoren van ons kindertehuis in India. Op dit moment zijn ze druk bezig om het tehuis om te vormen tot een OASIS kindertehuis, zoals in Brazilië. Hier zijn een paar woorden van onze zendelingen:

‘Hallo broeders en zusters in Nederland. Alles gaat goed hier. Er zijn veel veranderingen: nieuwe regering en nieuwe wetten. De kinderen zijn gezond en doen hun best. De medewerkers maken het ook goed. Blijf ons gedenken in uw gebeden. De groetjes van ons, de medewerkers en de kinderen. God zegene u allen.’

Tags: