Het verhaal van Justyna

Justyna Kwiatkowska (30) had last van negatieve gedachten en een laag zelfbeeld. Totdat ze op een dag bad tot God. Dit is haar verhaal.

‘Ik ben opgegroeid in een christelijk gezin in Polen. Samen met mijn ouders en jongere zus ging ik naar de kerk. Ik wist dat God bestond, maar deed niets met het geloof. Ik was vooral bezig met mezelf, school en vrienden. God was niet belangrijk in mijn leven.

Op een gegeven moment gingen wij als gezin niet meer naar de kerk. Dat veranderde alles. Bijna hele dagen bracht ik alleen in mijn kamer door. Aan de buitenkant was het misschien niet zichtbaar, maar vanbinnen voelde ik me waardeloos en alleen. Ik was erg gesloten en kon mijn gevoelens niet uiten. Vaak dacht ik: wat is het doel van het leven? Het voelde alsof er iets miste in mijn leven.

Totdat ik op een dag een Bijbel pakte en uit het Nieuwe Testament begon te lezen. Vanaf dat moment begon God in mijn hart te werken. Het raakte mij toen ik las wat Jezus voor mij heeft gedaan. Niet lang daarna bad ik tot God en vroeg Hem om in mijn leven te komen.

Ik vertelde Hem alles wat ik verkeerd had gedaan en hoe ik mij voelde. Na dat gebed voelde ik mij zo anders. Mijn leven was compleet veranderd. Ik voelde mij ineens zo licht; de last was van mijn schouders. God vulde de leegte in mijn hart met Zijn liefde, vrede en blijdschap. Hij gaf mij wat ik miste.

Jezus is mijn Hoop. Door de jaren heen heb ik Gods liefde voor mij persoonlijk mogen ervaren, Zijn genade, voorziening en veel meer. Hij zorgt elke dag voor mij, voorziet in elke nood en is altijd bij mij. Er is geen beter leven dan een leven met Jezus! Ik wil jou vertellen dat God van jou houdt. Hij geeft om jou en Hij wil jou een heel nieuw leven geven.’

Lees ook: ‘Het verhaal van Wendy’

Tags:
Next Post

Dit is mijn wonder: Gino