NL0220-Het-verhaal-van-Mildred

Het verhaal van Mildred

Mildred Margaret (70) verloor door een bacteriële infectie haar linker onderbeen. Deze gebeurtenis heeft haar sterker gemaakt en nog dichter bij God gebracht. Dit is haar verhaal.

‘Een aantal jaar geleden stond ik op het punt om met vakantie naar Suriname te gaan. Plotseling werd ik getroffen door een bacteriële infectie in mijn linkerbeen. Deze veroorzaakte klonten in mijn bloedvaten. Ik had hoge koorts en werd opgenomen in het ziekenhuis.

Allerlei medische onderzoeken volgden. Mijn linkervoet was ernstig aangetast, waardoor de arts besloot een paar tenen te amputeren. Maar de heftige, ondraaglijke pijn bleef aanhouden. Zelfs het toedienen van morfine mocht niet baten. Na verder onderzoek bleek dat de bacterie was doorgedrongen tot het hele onderbeen.

Mijn linkerbeen moest worden afgezet tot onder de knie. Mijn wereld stortte in. Ik dacht: ‘Het hoeft voor mij niet meer. God, eindigt hier mijn levensreis?’ Allerlei gedachten gingen er door mijn hoofd. Op dat moment koos ik wat mijn eindbestemming zou zijn.

Ik ben geen seconde bang geweest en voelde me gedragen door God. Mijn vertrouwen en hoop waren rotsvast op God gesteld. En ik wist dat er voor mij werd gebeden. In mijn tranendal van pijn en verdriet, zag ik opeens een fel licht, dat door de hele kamer scheen.

Ik zag een verschijning van een mensengedaante in het wit. Deze verschijning tilde mij op. Heel vredig, zachtjes en liefdevol, zoals een vader zijn kind optilt. Ik begon heel hard te lachen. Ik voelde blijdschap en vrede en werd doordrenkt van Gods nabijheid. Het was mijn hemelse Vader die mij gedragen heeft. Mijn pijn was weg en maakte plaats voor herstel. Jezus komt alle eer toe!

Ik ben God zo dankbaar dat ik tot op de dag van vandaag mag genieten van Zijn innerlijke rust. Ondanks dat ik mijn linker onderbeen mis, speelt het geloof nu een nog grotere rol in mijn leven. Deze moeilijke gebeurtenis heeft mij sterker gemaakt, waardoor ik een bron van leven mag zijn voor mensen die in gebrokenheid leven.’

Tags: