Het verhaal van Nathan & Nally

Nathan (37) en Nally (37) de Waal leerden elkaar kennen bij The Blessing. Op 9 augustus dit jaar gaven ze elkaar het jawoord. Dit is hun verhaal.

Nathan: ‘Sinds ik christen ben geworden, heb ik geleerd om geloof te hebben in ‘wachttijden’ zonder directe resultaten van mijn gebeden en verlangens te zien. Het is dan belangrijk om gewoon trouw God te dienen en te weten dat Hij het beste voor mij heeft, op de beste tijd.

Zo heb ik ook altijd verlangd naar de juiste vrouw, met wie ik in Gods wil kan zijn en Zijn roeping kan vervullen, individueel en zeker ook als echtpaar. Nally en ik leerden elkaar kennen tijdens een zendingsweekend in België in 2017, waarna we contact hielden.

In de maanden daarna deelden we steeds meer met elkaar. We kwamen erachter dat we een keer op een date wilden gaan. Al snel werd het werkelijkheid dat we een relatie met elkaar kregen. Met de zekerheid van God in ons hart hebben we ons verloofd. Wat geweldig dat we naar onze bruiloft konden toeleven met de zekerheid in ons hart en ook telkens de bevestiging dat we een NEWGEN echtpaar zouden gaan worden.

De bruiloft was knal! Nog veel mooier dan ik ooit had kunnen dromen. Het belangrijkste was het huwelijksverbond dat we hebben gesloten met God. De Heer heeft ons bij elkaar gebracht en ons geweldig gezegend. Na al die jaren van wachten heeft God onze standvastigheid beloond op Zijn perfecte tijd!’

Nally: ‘Onze trouwdag was a dream come true. Ik kom al ruim 10 jaar bij The Blessing Den Haag en Nathan al meer dan 10 jaar bij The Blessing Dordrecht. Maar we hebben elkaar in het verleden nooit ontmoet. Ik geloof dat God de juiste timing heeft voor alles.

Nathan en ik hebben afzonderlijk de Here mogen leren kennen als onze Redder, Voorziener, Trooster, Geneesheer enz., voordat we klaar waren om elkaar te ontmoeten. De maanden na onze eerste ontmoeting waren gevuld met goede gesprekken en het toetsen van elkaars karakter aan Gods Woord, normen en waarden.

Het moment dat we verkering met elkaar kregen in april 2018, was ik ervan overtuigd dat Nathan de partner is met wie ik Gods weg kan bewandelen. Nu ik getrouwd ben en mag terugkijken op de wachttijd, ben ik God dankbaar dat Zijn liefde en genade altijd meer dan genoeg waren. Zoek eerst Gods Koninkrijk, en de rest zal je gegeven worden.

Al dienende hebben Nathan en ik elkaar ontmoet. Ook nu we getrouwd zijn, blijven we op God vertrouwen om een echtpaar naar Zijn hart te zijn. Samen mogen we dienen in The Blessing Dordrecht. Wij bidden en verwachten een bovennatuurlijke groei in de gemeente. Wij zijn er klaar voor en kijken uit naar wat God wil doen.’

Tags:
Next Post

DEN HAAG: De straat op met The Blessing Brass