Het-verhaal-van-Shamir-&-Gosia

Het verhaal van Shamir & Gosia

Shamir (34) en Gosia (28) en hun dochter Abigail (1) zijn een gelukkig gezin. Dit is hun verhaal.

Shamir: ‘Als klein kind kwam ik vroeger met mijn familie wel eens in de kerk. Rond mijn vijftiende ging ik voor het eerst naar de jeugddienst. Daar hoorde ik dat ik Jezus nodig had, maar deed daar weinig mee. Na een tijdje ging ik er toch over nadenken. Als Jezus niet bestaat, wat doe ik hier dan?

Voordat ik kon zeggen dat Jezus niets voor mij was, wilde ik het wel eerst zeker weten. Ik ging de uitdaging aan. Voor een tijdje zou ik bidden, mijn Bijbel lezen en vast naar de diensten komen. Een paar maanden later dacht ik terug aan deze beslissing. Ik realiseerde me dat ik Gods liefde ervoer en verlangde om de Bijbel te lezen en in de kerk te zijn.

Nu wist ik het zeker: Jezus leeft en Hij houdt van mij. Dat was de beste beslissing van mijn leven. En wat een genade: op de plaats waar ik zoveel jaar geleden hoorde dat ik Jezus nodig had, mag ik nu samen met mijn vrouw dienen als Youth Manager van POINT Breda.’

Gosia: ‘Bijna tien jaar geleden heeft God mij gered en mij een echt gelukkig leven gegeven. Voordat ik God leerde kennen, had ik een laag zelfbeeld. Aan de buitenkant leek ik sterk, maar vanbinnen was ik gebroken. Op een dag besloot ik de Bijbel te lezen en ik opende mijn hart voor Jezus.

God heeft mij bevrijd en mij laten zien dat ik prachtig gemaakt ben! Jezus liet mij zien hoeveel Hij van mij houdt en hoe waardevol ik ben in Zijn ogen. Nu weet ik dat ik een kind van de Allerhoogste God ben. Ook weet ik nu dat ik uniek ben geschapen, met unieke talenten. Ik hoef mijzelf niet met anderen te vergelijken.

Samen met mijn man en onze prachtige dochter zijn we volop aan het genieten van het leven. We zullen de Here dienen, wat er ook op ons pad komt. God is zo goed en trouw!’

Tags: