Het verhaal van Wendy

Wendy de Waal (43) wilde niet meer leven. In haar wanhoop schreeuwde ze het uit naar Jezus. Dit is haar verhaal.

‘Van kleins af aan ging ik met mijn ouders mee naar The Blessing Dordrecht. Maar in mijn tienerjaren trok de wereld mij ook erg. Rond mijn twintigste ontmoette ik een jongeman, met wie ik ging samenwonen. Dit deed mijn ouders veel verdriet. Deze man had een enorme macht over mij. Dit zorgde ervoor dat mijn wereld steeds kleiner werd.

Hij was een jaloers man en mishandelde mij zowel geestelijk als lichamelijk. Hij was bekend bij de politie en hij was daarvan niet onder de indruk. Uit angst bleef ik vijf jaar lang bij hem. Ik had kneuzingen, blauwe plekken, een gebroken neus en dergelijke.

Door deze relatie was ik erg onzeker en had een laag zelfbeeld. Ik slikte veel pijnstillers en rookte pakjes sigaretten achter elkaar om de pijn en het verdriet te vergeten. Maar tevergeefs. Ik wilde niet meer leven. In mijn wanhoop schreeuwde ik het uit naar Jezus.

Ik smeekte God om vergeving, omdat ik Hem niet eerder om hulp had gevraagd. Jezus sprak op dat moment tot mijn hart: ‘Ik geef je een hoopvolle toekomst, als je Mij vertrouwt.’ En dat is precies wat ik deed: ik vertrouwde Jezus en ben weggevlucht uit dat huis en uit die relatie. God heeft mij beschermd en genezen en uiteindelijk ook voorzien in een woning.

In 2003 ging ik opnieuw mee met mijn ouders naar The Blessing Dordrecht, waar ik meteen de eerste samenkomst geraakt werd door de muziek en de preek. Ik smeekte God opnieuw om vergeving en nodigde Jezus uit in mijn hart als mijn Eeuwige Redder en Verlosser. En Jezus heeft mij bevrijd!

Mijn hart aan Jezus geven is de beste keuze die ik ooit in mijn leven heb gemaakt en ooit zal maken! Steeds weer mag ik ervaren dat God voorziet in wat mijn 2 kinderen, Jemuel (14) en Janina (11), en ik nodig hebben. De Heer geeft ons zo veel blijdschap en vreugde. God is mijn alles: mijn Man, mijn Vader, mijn Redder, mijn Vriend. Ik zou niet meer zonder Hem willen leven. Ik kan iedereen aanraden om voor Hem te kiezen.’

Lees ook: ‘Share your story: Rick & Kimberley’

Tags:
Next Post

Getuigen van Jezus: Dwight L. Moody DEEL 2