Mission - Impact trip USA

Impact Trip USA: The Blessing Ladies

Begin mei gingen ladies uit verschillende The Blessing Churches mee op impact trip naar de USA. Het was een geweldige ervaring met prachtige herinneringen.

‘Onze reis samen begon in Newark, New Jersey. De eerste dag hebben we (lopend) veel van New York City gezien: Time Square, de grootste Macy’s, Fifth Avenue, Central Park en Rockefeller Center.

Hierna reden we naar Lancaster, PA. Het was erg leuk om de ‘Paint with a twist’ workshop te doen: het verven van een prachtig hart met mooie kleuren. In dezelfde kleuren maakten we ook een MR armband: een vrolijke herinnering aan deze speciale reis.

Waarom Lancaster? Daar staat het prachtige theater ‘Sight and Sound’, waar ze Bijbelverhalen tot leven brengen. Er staan 2000 stoelen en het is altijd vol. De musical ‘Jezus’ heeft ons hart geraakt. Tranen rolden over onze wangen, omdat de realiteit van onze Redder zo realistisch werd neergezet.

Op vrijdag en zaterdag was het ‘Womans Event’ van Calvary’s Love in Johnson City, NY. 400 vrouwen waren hiervoor bij elkaar gekomen. Het thema: ‘Led by Love’ was verweven door alle worship, optredens en spreeksters.

Met een vol en gezegend hart reden we van daar naar Massapequa om de zondagsdienst bij de Profeta’s mee te maken. Gene Profeta was goede vrienden met broeder Johan Maasbach en we werden er als familie ontvangen. Het was een mooie dienst met een krachtig woord over Ezechiël 37. De avond brachten we nog door in NYC met een bezoekje aan de Hillsong kerk en vrije tijd.

Naast alle activiteiten hebben we heerlijk gegeten, leuk geshopt, gezellig met elkaar gepraat en gelachen. We zijn gezegend door samen op deze reis te zijn geweest. Al deze prachtige herinneringen bewaren we in ons dankbaar hart.’

Tags: