Mission - India: Chennai

INDIA: Chennai

5 dagen lang kwamen zij van heel ver en dichtbij!

De Republiek India is ongeveer 79 keer zo groot als Nederland. Met meer dan 1,3 miljard inwoners is India, na China, het meest bevolkte land ter wereld. In dit land mag de Stichting Johan Maasbach Wereldzending al vele decennia Gods liefde laten zien door middel van campagnes, Bijbelscholen en vooral heel veel sociaal werk.

In samenwerking met onze coördinator Kingsly Lazarus, hadden wij onlangs 5 dagen lang een geestelijke doorbraakexplosie in de stad Chennai, ook wel bekend als Madras. Je hart breekt als de mensen komen voor gebed en hun nood in je oor fluisteren.

God loves India!
Wanneer Gods liefde in je hart wordt uitgestort, maakt dit dat je alle mensen in de wereld wilt bereiken met Gods verbazingwekkende liefde. Je wilt hun vertellen dat God van alle mensen houdt.

De Bijbel vertelt ons dat Gods ogen over de hele wereld zoeken naar het hart van de mens dat voor Hem opengaat. En als Hij een geopend hart ziet, dan komt Hij daar binnen met Zijn onpeilbare liefde.Hij geeft dat hart waar het zo naar verlangt: vrede, rust, blijdschap, vreugde, genezing en bevrijding van allerlei soorten angst en vrees.

Tijdens deze 5 dagen konden wij duidelijk zien hoe God veel mensenlevens heeft aangeraakt en veranderd. God heeft ontelbare wonderen gedaan van genezing, verlossing en bevrijding. Het was een geweldige doorbraakexplosie van Gods grote liefde, genade en kracht!

Wat kun jij doen?
Bid voor India! En… steun ons door middel van een gulle donatie, zodat we kunnen doorgaan met het werk dat wij daar al decennia doen. Maak jouw gift over naar ING Betaalrekening: NL25 INGB 0000 0044 20 Ten name van: Johan Maasbach Wereldzending. Onder vermelding van: I Love India! Hartelijk dank!

Tags: