Mission - Indonesië

INDONESIË: De uitzending van Immanuel & Cathleen

Immanuel (56) & Cathleen (49) hebben hun baan in Nederland opgezegd om als zendeling in Indonesië te werken. Wat is hun motivatie om naar het zendingsveld te gaan?

‘Wij zijn dankbaar voor alle jaren die wij in The Blessing Utrecht hebben mogen dienen. Wij hebben dit met veel plezier gedaan en zien terug op een leuke en gezellige tijd in Utrecht, en zeker ook op onze verschillende hoogtijdagen van The Blessing Family.

In The Blessing kerken zijn we altijd goed onderwezen in de Bijbel. We wisten: als God je roept, kan je maar één ding doen, namelijk Hem gehoorzamen en gaan. Stilletjes in je hart ervaar je dat God je aan het voorbereiden is voor iets; voor wat precies wisten wij niet.

Op 1 maart jl. vroeg David Maasbach ons wat wij ervan vonden om in Semarang een OASIS kinderproject te starten. Wij hebben eerder de gelegenheid gehad om in Semarang te zijn en dragen het zendingswerk hier een warm hart toe.

Na een korte tijd genomen te hebben om deze vraag bij de Here neer te leggen, hebben wij de beslissing genomen, en de voorbereidingen waren snel begonnen! De banen zijn inmiddels opgezegd en ons huis en een groot deel van onze persoonlijke eigendommen hebben we weggegeven en/of verkocht.

In september jl. hebben wij een stage van 3 weken bij OASIS in Brazilië gehad, waar we veel hebben geleerd. Wij hebben in Brazilië 3 geweldige OASIS afdelingen, die allemaal hetzelfde programma gebruiken, maar dit uitwerken naar de lokale behoeften van de kinderen en de buurt.

De Here heeft ons altijd rijkelijk voorzien en wij verwachten hetzelfde van Hem voor de toekomst. Hij weet wat de volgende stappen zijn en zal ons de wijsheid geven om deze te nemen. Wij gaan niet weg van The Blessing Family; het is slechts een verhuizing naar een andere stad.

Wij geloven dat de Here gaat voorzien in alles wat nodig is om te beginnen met OASIS en zien uit naar al het andere dat de Here heeft klaarliggen voor de Johan Maasbach Wereldzending.’

Tags: