INDONESIË: Oasis kidsparty

Onlangs hadden we onze eerste kids party bij OASIS Semarang, Indonesië. Ons lokale OASIS team vertelt erover.

‘De uitnodigingen waren uitgedeeld, de leiding had zich voorbereid en wij hadden gebeden voor die dag. Maar het leek alsof er geen einde kwam aan de verbouwing van ons kantoor. Het was spannend of we het op tijd zouden redden. Maar eindelijk was het zover!

De eerste kinderen waren ingeschreven en we konden beginnen. Maar er was meer leiding dan kinderen. Dit was niet de juiste verhouding. Onze kids leiders stapten in de auto en gingen de straat op om de kinderen te halen. Toen ze na een half uurtje met zes kinderen terugkwamen, werd de leiding nog enthousiaster. Nu was de groep kinderen groot genoeg voor een kids party. De kinderen hebben genoten van de middag. De Here heeft Zijn woord gehouden; dit was ons weekend!

Inmiddels hebben wij verschillende kinderfeesten bij OASIS Semarang gehad. De meeste kinderen blijven komen en brengen nieuwe vriendjes mee. Ze genieten van de leuke spelletjes, het zingen, maar ook van de Engelse lessen. Binnenkort willen we ook met huiswerkbegeleiding beginnen.

Als er een strikte lockdown is, mogen de kinderen niet naar ons kantoor komen. OASIS gaat dan met de mobiele ‘Book Club’ de wijk in om de kinderen kort te ontmoeten. Zij mogen dan voor twee weken een boek lenen, iets wat heel bijzonder is in Indonesië. Wij ervaren dat de Here telkens weer nieuwe ideetjes en inspiratie geeft om Zijn werk te doen. We kunnen alleen maar dankbaar zijn!’

Help mee
Wil jij meehelpen en voor kinderen kansen creëren die bijdragen aan een goede ontwikkeling in hun leven? Meld je dan vandaag nog aan en neem deel aan het kinderproject OASIS met een maandelijkse bijdrage van € 10, € 20 of meer.

Meld je nu aan via: www.maasbach.nl/help-mee

Tags:
Next Post

Voorspel de toekomst niet! DEEL 1