francis-update

Informatie- en Communicatie Technologie Update

De ICT Department speelt een belangrijke rol binnen de Johan Maasbach Wereldzending. Francis Celestina werkt fulltime op deze afdeling. We vroegen hem om ons een update te geven.

Francis: ‘De belangrijkste taak van de ICT-afdeling is het faciliteren en ondersteunen van alle afdelingen binnen de Johan Maasbach Wereldzending. Ook houden wij ons bezig met nieuwe technologieën op ICT-gebied.

Laatst hebben we het gehele telefonie- en datanetwerk van ons hoofdkantoor compleet vernieuwd. Telefonie is nu van analoog naar Voice over IP (VoIP) gegaan via een glasvezelverbinding. Om dit te realiseren, hebben wij de gehele netwerkinfrastructuur opnieuw ingericht. Dit hield onder andere in: het aanleggen van maar liefst 6 km CAT7 kabel.

Verder hebben wij afgelopen jaar een eigen aanmeldsysteem ontworpen, zodat de aanmelding van medewerkers en gasten geheel digitaal verloopt. Zo kan de receptionist(e) in één oogopslag zien wie zich binnen het gebouw bevindt. Daarnaast hebben we een online registratiesysteem opgezet voor onze Blessing Churches in Nederland en Genève. Op deze manier kan men in deze tijd van tevoren een plaats reserveren om de diensten bij te wonen.

Ten slotte zijn wij ook bezig met de ontwikkeling van de Engelse versie van de Iedere dag met God app voor zowel iOS als Android en het up-to-date houden van onze websites.’

Download hier ‘Iedere dag met God’ voor iOS en hier voor Android!

Lees ook: ‘The music department update’

Tags: