Jij bent een belangrijk deel van ons kerstfeest!

Het is onze gewoonte om tijdens de kerst te bidden voor de noden van de wereld. Door middel van onze gebeden willen wij delen in jouw lasten, zorgen en noden. Veel mensen in deze wereld gaan gebukt onder allerlei lasten, zorgen, pijn en verdriet. Maar ook onder angst, vrees, ziekte, verslaving, depressie, onzekerheid, eenzaamheid, hartzeer, gebrek, armoede, honger enzovoort.

Misschien jij ook. Heb jij een nood voor jezelf of een ander? Neem dan heel even de tijd om die met ons te delen, zodat wij ook voor jou kunnen bidden.

Je kunt jouw nood mailen naar: david@maasbach.com, of schrijf je nood in het kort op een papiertje en stuur het naar: David Maasbach, Apeldoornselaan 2, 2573 LM Den Haag. (Je schrijven blijft vertrouwelijk.) Vergeet het dus niet en reageer vandaag nog!

We hopen dat je samen met ons het kerstfeest wilt vieren. Dit kan op locatie in een van onze Blessing Churches of door te kijken naar de livestream via www.youtube.com/maasbachtv. Ook hebben we op zondag 19 december om 20.00 uur Our Christmas Experience Watch Party op YouTube.

We wensen jou hele fijne en gezellige kerstdagen toe!

David & Regina Maasbach
Tags:
Next Post

NEWGEN MESSAGE: John Henry