Kerstgroet David & Regina Maasbach

Het is onze gewoonte om tijdens de kerst te bidden voor de noden van de wereld. Door middel van onze gebeden willen wij delen in jouw lasten, zorgen en noden. Veel mensen in deze wereld gaan gebukt onder allerlei lasten, zorgen, pijn en verdriet. Maar ook onder angst, vrees, ziekte, verslaving, depressie, onzekerheid, eenzaamheid, hartzeer, gebrek, armoede, honger enz. Misschien jij ook. Heb jij een nood voor jezelf of een ander? Neem dan heel even de tijd om die met ons te delen, zodat wij ook voor jou kunnen bidden.

Je kunt jouw nood mailen naar: david@maasbach.com, of schrijf je nood in het kort op een papiertje en stuur het naar: David Maasbach, Apeldoornselaan 2, 2573 LM Den Haag. (Je schrijven blijft vertrouwelijk.) Vergeet het dus niet en reageer vandaag nog!

We hopen dat je samen met ons VIA DE LIVESTREAM het kerstfeest wilt vieren. We nodigen jou hiervoor van harte uit op donderdag 24 december 2020 om 20.00 uur via de link: christmas2020.nl. Het wordt een unieke avond gevuld met gezelligheid, verrassingen en speciale optredens.

We wensen jou hele fijne en gezellige kerstdagen toe!

Tags:
Next Post

Kerstfeest kan ook jou gelukkig maken!