Lifestyle - Kerstgroeten JTL

Kerstgroeten Familie John T.L. Maasbach

‘ It’s the most wonderful time of the year’

Wie kent dit vrolijke lied niet? En ja, het is een prachtige tijd: we vieren dat Jezus geboren is! Overal hangt extra verlichting en versiering, mooi gedekte tafels met speciale diners, ingepakte cadeaus en prachtige feestkleding.

Er is geen andere maand waarbij er zo veel extra’s gedaan wordt om alles feestelijk te maken. En wij doen er met ons gezin met blijdschap aan mee. We vinden het heerlijk om te denken aan dat wonderlijke moment (of het nu precies deze tijd van het jaar was of een andere maand).

Deze maand is uitgekozen om ons eraan te herinneren dat onze Redder op aarde werd geboren: Jezus Christus, de Zoon van God, en dat feest willen wij vieren. Gelukkig mogen wij Gods liefde elke dag vieren. Want voor ons was het niet alleen de komst van Jezus Christus als baby, maar alles wat Hij voor ons gedaan heeft.

Hij deed dit allemaal zodat wij vrij kunnen leven. Door Hem ontvangen we vergeving, genezing, leven, blijdschap, rust, vrede, liefde en zo veel meer. En daarvan genieten we het hele jaar. Ons gebed en onze wens voor jou is dat jij ook deze kerst die liefde van God en alles wat daarbij komt, mag ontvangen en ervaren.

Hij is het Antwoord op al onze vragen. Hij is onze Hoop in hopeloze tijden. Hij is onze Trooster in verdriet. Hij is het Licht in de duisternis. En Hij houdt van jou. Een heel gezegend kerstfeest en een prachtig nieuw 2019.

John T.L. & Godelieve, Jeconia, Micha & Kendelin en Andrew Maasbach

Tags: