Kerstpresentje voor Our Christmas Experience

De decembermaand staat in het teken van licht, gezelligheid en liefde. En natuurlijk vieren we het kerstfeest. Tijdens kerst vieren we dat Jezus naar de aarde is gekomen om de grootste daad van liefde te laten zien. En ook wij mogen Gods liefde laten zien aan onze vrienden, familie en collega’s, door hen uit te nodigen voor ‘Our Christmas Experience’.

Beleef via YouTube Live Our Christmas Experience in het gemak van je eigen huis. Met upbeat en originele muziek, gezelligheid en oogverblindende beelden, komt de ervaring van kerst tot leven als nooit tevoren!

Je kan je vrienden en familie natuurlijk via social media uitnodigen door de link te delen van christmas2020.nl. Maar wil je ze ook nog een beetje extra in het zonnetje zetten? Nodig hen dan uit met een leuk kerstpresentje!

Benodigdheden:
*Nieuw Leven kersteditie *printable kerstrecepten *sleutelringetje *kerstonderzetters/kerstkaart *zuurstokjes *mok *plakband *cadeaupapier *karton van 10 cm x 20 cm *cellofaan *satijn lint of krullint

Bereiding:

  1. Druk als eerste de printables dubbelzijdig af en knip ze uit. Plak op de linkerhoek een stukje doorzichtig plakband om het hoekje van het papier te versterken voordat je het gaat perforeren. Perforeer daarna links bovenaan een gaatje en steek daar een sleutelringetje doorheen, zodat je de recepten kan omslaan.
  2. Vul nu de mok met een aantal zuurstokken.
  3. Pak het stukje karton in met cadeaupapier. Dit gebruiken we als onderkant, waarop we de mok leggen.
  4. De kerstonderzetters van The Blessing Family Bookstore zijn van karton en zijn bedrukt met een mooie kerstquote. Je kan ook altijd een leuke kerstkaart uitkiezen en gebruiken. Schrijf wat liefs op de achterkant en nodig hen uit voor Our Christmas Experience. Perforeer daarna in de linkerbovenhoek een gaatje. Dit is het kaartje dat aan je presentje vastzit.
  5. Pak alle elementen van het cadeautje in met cellofaanpapier. Plaats de mok op het ingepakte karton met daarachter het NIEUW LEVEN magazine. Plaats de printable met kerstrecepten tussen de mok en het magazine in. Neem nu de uiteinden van het cellofaanpapier, breng ze bij elkaar en bind het dicht met een plakbandje. Rijg het lintje door de onderzetter of kaart en maak er een mooie strik van om het cellofaan.

Nu is je pakketje klaar en kan je het langsbrengen bij je vrienden en familie!

Lees ook: ‘Our Christmas Experience bij jou thuis!’

Tags:
Next Post

Our Christmas Experience bij jou thuis!