kiesJezus_

Kies Jezus

Liefde
God houdt van jou. Hij heeft jou gemaakt en Hij wil het beste voor jou. Het maakt niet uit wie je bent, waar je vandaan komt en wat je hebt gedaan. Gods liefde is de grootste liefde die er is en Zijn liefde voor jou zal nooit veranderen.

Cadeau
God stuurde Zijn enige Zoon, Jezus, naar de aarde. Alleen Zijn dood kon de afstand tussen ons en God weer herstellen. De mens dacht het zelf beter te weten en is zijn eigen weg gegaan. Daardoor is er afstand tussen God en ons mensen gekomen. Jezus stierf aan het kruis en stond na drie dagen weer op. Nu is de relatie weer mogelijk tussen God en de mens.

Doen
Als je Gods cadeau aanneemt, ontvang je vergeving van zonden. Je wordt Zijn kind en je ontvangt een heel nieuw leven. Je hebt recht op Zijn erfenis eeuwig leven met Hem! Gods cadeau ontvangen is heel simpel. Het kan op elk moment en overal. Vraag Jezus of Hij in je leven wil komen en Hij zal dat doen.

Stemrecht
Ieder mens heeft het recht gekregen om in dit leven te kiezen waar hij of zij de eeuwigheid zal doorbrengen. Wij hebben een ziel die voor eeuwig zal bestaan. Zonder God ben je op weg naar een plaats waar alleen ellende, pijn en verdriet is, maar als je voor Jezus kiest, verandert dat voor eeuwig je eindbestemming.

Eeuwig
Wil jij een goed leven hier, maar ook een leven in eeuwigheid in de hemel? Dan zul je deze keuze moeten maken. Een andere manier is er niet. Als je een stap neemt om Hem in je leven te vragen, dan zal Hij alles doen wat Hij beloofd heeft. En Hij wil het beste voor jou!

Gebed
Ik wil Uw kind worden. Ik weet dat U van mij houdt en ik wil U Vader noemen. Ik geloof dat Jezus voor mij is gekomen. En ik geloof dat Hij aan het kruis is gestorven en na drie dagen weer is opgestaan. Ik vraag vergeving voor wat ik verkeerd heb gezegd, gedacht of gedaan. Wilt U alstublieft doen wat U heeft beloofd en mij een nieuw leven geven?

Tags: