Lifestyle: Kom's naar de kerk

Kom ’s naar de kerk!

The Blessing kerk is een levendige kerk voor iedereen en de hele familie en maakt onderdeel uit van de Stichting Johan Maasbach Wereldzending, een wereldwijd zendingswerk met als doel:

‘om het grootste aantal mensen te bereiken met het evangelie van Jezus Christus, in de kortst mogelijke tijd, met de beste middelen die ons ter beschikking staan’.

De Johan Maasbach Wereldzending heeft kerken in verschillende steden in Nederland.Onze kerken staan midden in de maatschappij en hebben een belangrijke plaats en invloed in het leven van nu. Geen dode kerk, maar een levende relatie met God door Jezus Christus.

Je vindt er mensen van alle leeftijden en achtergronden. Sommigen zijn in het geloof opgevoed, anderen hebben God nog maar net leren kennen. Ondanks deze verschillen voelt iedereen zich thuis in The Blessing kerk en voelt het als één grote familie. The Blessing Family is a happy family!

Elke samenkomst is een ware belevenis, met onder andere: bemoedigende prediking, persoonlijk gebed en samenzang. Ook is er een leuk apart programma voor de kinderen.

Bezoek onze levendige kerk
Klik hier voor tijden en adressen. Wij zien ernaar uit om jou te ontmoeten!

Tags:
Vorig artikel

Leven zonder krukken

Volgend artikel

Bemoedigende woorden: Congo