Dit is mijn wonder: Mitchell Bruin

Mitchell (22) had vanaf zijn eerste jaar last van zijn oren en zijn trommelvlies was bijna weg. Dit is zijn wonder.

‘‘Ik herinner me de constante en aanhoudende pijn die ik had als kleine jongen. Ik heb zeker wel meer dan tien operaties aan mijn oren gehad. Doordat ik zo slecht hoorde, sprak ik woorden ook verkeerd uit. Naarmate ik ouder werd, bleef ik die pijn houden. Op een gegeven moment waren de gaten in mijn beide oren zo groot, dat de dokter zei dat het vanzelf niet meer dicht zou groeien. Toch groeide het gat in één oor naar verloop van tijd weer helemaal dicht, wat al een groot wonder was. Maar in het andere oor had ik nog steeds een groot gat. Mijn trommelvlies was bijna helemaal weg; er was misschien nog maar tien of vijftien procent over. Op mijn achttiende zou ik geopereerd worden aan mijn ene oor. Van tevoren vroeg ik de dokter hoe goed hij dacht dat ik weer zou kunnen horen. Hij zei dat ik waarschijnlijk weer voor 70, 80 procent zou kunnen horen. Gelukkig ging de operatie goed. Na afloop moest ik een hoortest doen. Toen de dokter de uitslag zag, keek hij verbaasd. Hij zei: ‘Je oor is gewoon goed.’ Het oor dat geopereerd was, was zelfs beter dan mijn andere oor. Ik wist dat dit een wonder van God was. Tot op de dag van vandaag heb ik geen last meer van mijn oren gehad. Ik dank God daar nog
steeds voor.’

Meer van dit verhaal? Bekijk hier de video.

Tags:
Next Post

Share your story: Familie Denneboom