NEDERLAND: Den Haag

Op zaterdag 4 maart hadden we een geweldig grote evangelisatiedag in Den Haag en omstreken. Bekijk hier de video.

Vele hebben het goede nieuws van Jezus gehoord, gezien en hebben Hem aangenomen in hun hart. Allerlei middelen werden ingezet om de mensen te vertellen over Gods liefde.

We richtten ons vooral op kinderen, met schmink, figuurballonnen, puppets en oud-Hollandse spelletjes. Maar natuurlijk vergeten we ook de volwassenen niet. Door middel van een swingende brassband en een spectaculair straattheaterstuk trekken we de aandacht van mensen, die vervolgens een flyer krijgen aangeboden met daarop het evangelie. Ook zijn er persoonlijke gesprekken.

Terugblik
Op 6 augustus 2016 hadden we een succesvolle evangelisatiedag. Naast de grote evangelisatieacties in de binnenstad van Den Haag en de boulevard van Scheveningen, waren er flyerteams in Rijswijk, Zoetermeer, Delft, Pijnacker, Voorburg, Wateringen, Wassenaar, Ypenburg, Leidschendam, Nootdorp, Naaldwijk en in andere wijken van Den Haag.

‘Met meer dan 150 man waren we overal in Den Haag en omstreken te vinden. In de binnenstad van Den Haag en op Scheveningen hadden we kids evangelisatiestands met schmink, figuurballonnen en spelletjes. De brassband, het theaterstuk Tree of Life en de dansgroep SOULID trokken veel kijkers. Het was een zeer geslaagde evangelisatiedag!’ – Irene van der Heijden

Tags:
Vorig artikel

Paasontbijt

Volgend artikel

Wie is Jezus?