NEWGEN MESSAGE: Christiaan Nelemans

‘God houdt zoveel van ons, dat Hij Zijn enige Zoon aan ons heeft gegeven. Zodat iedereen die dit gelooft, niet verloren zal gaan maar eeuwig zal leven!’ – Johannes 3:16

Deze tekst uit Johannes 3:16 kent elke christen. Maar alleen de tekst kennen is niet genoeg. Het heeft waarde wanneer je ernaar leeft en het deelt met anderen.

  1. Mozes hield zich niet alleen vast aan het moment van zijn roeping. Hij leefde ook ernaar en generaties werden hierdoor gezegend.
  2. Jozua en Kaleb stopten niet bij een belofte van God en het zicht op een nieuw stuk land. Zij spraken, handelden en leefden ook naar die belofte. En Gods belofte werd een feit.
  3. Jezus was en is niet alleen maar ons voorbeeld van redding en verlossing. Hij is redding en verlossing door Zijn dood en opstanding uit de dood! Hij bracht als enige onze redding en verlossing in de praktijk.

Newgen Society is niet alleen een leuke naam. Johannes 3:16 is niet alleen een mooie tekst. Het betekent op een moderne manier (maar in dezelfde geest en motivatie als degenen die ons zijn voorgegaan) Gods liefde geloven, uitdragen en delen met anderen. Een gezegend, overwinnend en eeuwig leven is het resultaat!

Ga naar maasbachmessage.com voor meer inspirerende preken.

Lees ook: Getuigen van Jezus: William Booth’

Tags:
Next Post

Het verhaal van Carry