NEWGEN-MESSAGE-Danielle-Bruin

NEWGEN MESSAGE: Daniëlle Bruin

‘Wij moeten de wedstrijd voltooien die voor ons ligt, zonder op te geven.’ – Hebreeën 12:1b

Heb jij wel eens een hardloopwedstrijd gezien? Een atleet wint de wedloop niet zomaar. Om te winnen moet een atleet de wedstrijd helemaal tot de finish uitlopen. Pas dan krijgt hij de prijs. Er kan van alles gebeuren, maar opgeven is geen optie!

De schrijver van de Hebreeënbrief in de Bijbel vergelijkt ons leven met een wedloop. De brief werd oorspronkelijk geschreven aan ontmoedigde, teleurgestelde Hebreeërs, die het heel moeilijk kregen toen ze christen werden. Ze hadden zoveel problemen dat ze het wilden opgeven. ‘Geef niet op, maar geloof!’ vertelt de brief. De auteur legt uit hoe Jezus groter en beter is dan alles en iedereen. Een leven met Jezus is het beste!

Wat er in 2021 ook gebeurt in de wereld of in jouw leven; onthoud dat jouw hemelse Coach er altijd is voor jou! Hij is bij jou in elke situatie. Geloof en blijf kijken naar Jezus! Hij is vóór jou! Is er iets wat jou afremt? Laat de moed niet zakken. Laat alles los wat je tegenhoudt, zonder op te geven. God wil dat jij de wedstrijd wint! Tip: Lees Hebreeën 11 & 12.

Ga naar maasbachmessage.com voor meer inspirerende preken.

Lees ook: Jouw speciale outfit’

Tags: