NEWGEN-MESSAGE-FRANCIS

NEWGEN MESSAGE: Francis Celestina

Wat God vroeger heeft gedaan, zal Hij nog een keer doen. Hij zal opnieuw Zijn kracht laten zien in de tijd waarin wij vandaag leven.

‘God kan oneindig veel meer doen dan wij ooit kunnen bidden of beseffen. Dat blijkt uit de kracht die in ons werkt.’ – Efeziërs 3:20

De God van Abraham, Isaak en Jakob is ook jouw God. Als jij Gods kracht wilt zien, dan moet je in het geloof gaan staan. Geloof betekent: zeker weten dat je hoop werkelijkheid wordt, ook al zie je het nog niet. Misschien heb je (nog) niet ontvangen waarvoor je gebeden hebt. Maar dit zegt niets over Gods kracht of macht. Hij kan, wil en zal het doen!

Wil jij door God gebruikt worden? Dan moet je door een tijd van beproeving of strijd heen. In die periode word je getest en gezuiverd. Aan elk seizoen komt ook weer een einde.

Ik geloof dat God in onze tijd Zijn kracht en macht opnieuw zal laten zien. En Hij wil jou gebruiken om deze generatie van de ondergang te redden. Want één ding is zeker: Jezus komt terug om Zijn kinderen te halen. Hieraan kan niemand iets veranderen; het staat vast! Ben jij klaar om de oogst binnen te halen?

Ga naar maasbachmessage.nl voor meer inspirerende preken.

Tags: