NEWGEN MESSAGE Maynard Afriyie

‘Laat je lichaam een levend offer zijn, heilig … Je moet anders worden, door een nieuwe manier van denken.’ – Romeinen 12:1-2

Wanneer we vandaag denken aan wonderen, dan denken we al snel aan het tijdperk van grote Godsmannen als Smith Wigglesworth, Billy Graham, Benson Idahosa enz. Maar God wil JOU vandaag gebruiken! Diezelfde impact en kracht kan jij ook hebben. Want de Bijbel zegt dat wonderen en tekenen de gelovigen zullen volgen (Marcus 16:17-18).

Jezus gaf ons de opdracht om iedereen over Hem te vertellen, zodat mensen horen, zien en proeven dat wonderen ook voor vandaag zijn. Wij hebben GELOOF nodig om de overwinning te behalen. Zodra je anders begint te denken, groeit je geloof.

Het leven is niet een sprint, maar een marathon. Als je als sporter echt resultaat wilt zien, moet je je voeding aanpassen. Laat niet alles je leven en denken binnenkomen. God heeft jou uitgekozen. Hij moedigt jou aan vanaf de zijlijn: ‘Kom op! Geef niet op. Blijf Christus prediken. Verlies je geloof niet. Je hebt een erfenis van geloof. Wees niet bang.’ Verander je denken en zeg nooit meer dat je iets niet kan. Want God is altijd bij jou en helpt jou!

Lees ook: ‘Geloofslessen van de oude leermeesters’

Tags:
Next Post

God houdt van jou!