NEWGEN MESSAGE: Sinclair van Dalen

Er is niets sterker dan de wonderwerkende kracht van het bloed van Jezus Christus! Besef jij dit? Gods liefde voor jou is écht groter dan alles wat je maar kan bedenken of begrijpen. Ondanks alle zonde, ziekte en pijn in onze wereld, is er een overwinnend leven mogelijk hier op aarde!

Misschien verlang jij daar nu wel naar voor jezelf of voor je omgeving. God wil jou daarbij helpen en je een heerlijke toekomst geven. Hij belooft jou zelfs die overwinning! Wanneer jij wilt opgeven en denkt: ik kan niet meer, vecht Hij voor jou. God zal je redden! Je zal weer lachen. Je zal God danken en weer juichen. Dit doet Hij door Zijn opstandingskracht, dezelfde kracht die Jezus uit de dood opwekte, de overwinnende kracht van de Heilige Geest.

‘Ik bid dat je zult beseffen hoe ontzaglijk groot de kracht is die werkzaam is in ons die in Hem geloven.’ – Efeziërs 1:19

Hoe kijk jij naar jezelf in de spiegel? Zie jij een verslagen mens? God ziet jou namelijk als winnaar! Je hebt dus al gewonnen, door het offer van Jezus. Je hoeft het alleen maar aan te nemen. Schaam je niet. Geloof het en wandel in de kracht van de Heilige Geest!

Ga naar maasbachmessage.com voor meer inspirerende preken.

Tags:
Next Post

Gods beloften voor mama’s