NEWGEN-MESSAGE-STEPHEN

NEWGEN MESSAGE: Stephen Martis

Kortgeleden ging ik door een kleine, persoonlijke storm. Ik werd overvallen door allerlei twijfels over mijzelf: Wat vinden mensen van mij? Ben ik wel goed genoeg? Dit werd flink aangewakkerd door social media.

Tijdens een POINT-meeting ging het over het zijn van een ‘influencer’ op een goede manier. Ik ontdekte: 1) leg wat je zwak maakt bij God neer en Hij zal het gebruiken voor het goede, en 2) er is maar één maatstaf die wij moeten aanhouden: wat vindt God van mij?

God zegt in Zijn Woord: ‘Al voordat je geboren werd, had Ik een plan met jouw leven.’ Wow! Hij heeft ons gemaakt in de buik van onze moeder. Jij en ik zijn áltijd goed genoeg door en in Jezus. En door in Hem te zijn, kunnen wij Zijn licht laten schijnen in onze omgeving. Social media zie ik nu als een mooie kans om anderen te bemoedigen én om Zijn licht te laten schijnen in een wereld vol duisternis: be the light!

Ik wil je uitdagen om ook jouw licht te laten schijnen. Plaats een foto op social media met een bemoedigende caption en laat zien ‘what Newgen life is all about’!

Lees ook: ‘Op zoek naar je identiteit’

Tags:
Vorig artikel

Tel je zegeningen!

Volgend artikel

Voorwaarts gaan