NEWGEN: Rakesh Gangaram Panday

Alles in deze wereld is tijdelijk. Techniek, mode, trends enz. gaan allemaal voorbij. Maar God roept jou vandaag om blijvende vrucht te dragen!

God heeft jou uitgekozen
Onze maatschappij is erop gericht om ons van Gods plan af te houden. Maar God wil graag dat wij bezig zijn met Zijn grote werk, dat blijvend is en voor eeuwig waarde heeft. Wij bestaan niet voor onszelf. God heeft ons gemaakt om Zijn hogere doel te vervullen in dit leven. God heeft jou uitgekozen om blijvende vrucht te dragen (lees Johannes 15).

Tijd van voorbereiding
David in de Bijbel hield van God met heel zijn hart. Al op jonge leeftijd stond hij voor enorme uitdagingen. Toch was hij niet ontevreden. Zijn moeilijke situaties waren een voorbereiding voor later. Hij leerde op God te vertrouwen. Hij vocht tegen leeuwen en beren. Dit maakte hem klaar voor de echte strijd die later zou komen. Denk bijvoorbeeld aan zijn gevecht tegen de reus Goliath.

Misschien ga jij nu door zo’n fase van voorbereiding. Weet dat je niet zal omkomen in jouw dilemma. God haalt je niet altijd uit de strijd, maar Hij is wel met je ín de strijd. Vertrouw op Hem.

Ga naar maasbachmessage.com voor meer inspirerende preken.

Tags:
Next Post

God gaat jouw pad kruisen