Nieuw Leven Online Update

Het NIEUW LEVEN magazine bestaat al bijna 60 jaar! Sinds 2018 is het blad uitgebreid met een online leesplatform: nieuwlevenonline.nl. Michaéla Jackson werkt bij de afdeling Nieuw Leven Online en geeft ons een update.

Michaéla: ‘Het is echt een blessing dat ik mag werken aan Nieuw Leven Online. Doordat ik de online artikelen bewerk, word ik zelf geïnspireerd en bemoedigd. Nieuw Leven Online is een mooi platform om dagelijks geïnspireerd te worden door Gods Woord. Het is een verlengstuk van het magazine, waar we elke week weer nieuwe artikelen posten. Er staan geweldige studies op die belangrijk zijn voor vandaag, zoals ‘Waarom wij Christus moeten blijven prediken’.

Daarnaast is het in deze tijd zeker belangrijk om je te omringen met positieve gedachten en bemoedigende woorden. Daarom hebben we mooie devotionals voor en door vrouwen, die gaan over blijdschap. Deze zijn geschreven door onder anderen Regina en Godelief Maasbach.

Wat ik zelf het leukst vind aan Nieuw Leven Online, is dat er zoveel verschillende soorten artikelen op staan. Er is voor iedereen wel wat te vinden. Elke maand komt er weer een lekker recept online, wat natuurlijk leuk is om te maken en te eten! Ook vind je er elke maand een nieuwe wallpaper voor je telefoon. Zo word je dagelijks herinnerd aan Gods Woord.’

Tags:
Next Post

Promise Keeper (Out Of Egypt) – Maasbach Worship