NIGERIA: John T. L. Maasbach

In november 2016 reisden John T.L. Maasbach en Jesselyn Afriyie af naar Nigeria, het land met de meeste inwoners van het continent Afrika. Ze mochten samenwerken met de bekende bediening van de familie Idahosa in Benin City. Daar brachten ze ook een bezoek aan onze gemeente in de stad Jos: The Blessing Jos.

‘Het woord werd met kracht gepredikt, waarna de Heer met wonderen en tekenen bevestiging gaf.’

Het was geweldig om na enkele jaren weer in Benin City, Nigeria, te zijn met de wereldberoemde bediening van de familie Idahosa. Benson Idahosa is een van de geweldige zielenwinnaars van de laatste eeuw. Zijn vrouw, Margaret, heeft het werk voortgezet na zijn heengaan en inmiddels geven zijn kinderen ook leiding aan het werk.

Zij hadden hun jaarlijkse conferentie met wel meer dan 25.000 mensen. Er was een geweldige atmosfeer van God in ons midden. We predikten het woord met kracht gepredikt en de mensen gaven goed reactie, waarna de Heer met wonderen en tekenen bevestiging gaf.

Al vele malen mocht ik bij hen zijn en het woord brengen. Eerst samen met mijn vader, Johan Maasbach, en nu met mijn nichtje Jesselyn. Zij zong een geweldig lied en bracht de mensen in de Afrikaanse vrijheid!

God heeft bepaalde families uitgekozen voor een speciaal werk en wat fijn dat wij ook met elkaar zulk fijn contact mogen hebben. Alles draait om het winnen van zielen, hen tot herstel te zien komen en daarna uit te zenden om het werk te doen waartoe God hen geroepen heeft. Net als de Johan Maasbach Wereldzending houden ook zij vast aan de eenvoudige leer van Jezus en de apostelen, en staan zij ook nog altijd in vuur en vlam voor Jezus!

We mochten ook een campagne en conferentie hebben in onze gemeente in de stad Jos: The Blessing Jos. Het was een geweldige tijd met broeder Abraham Goni Dogo. Plaats ontbreekt om alle getuigenissen op te schrijven. Bid voor de gemeente en het werk daar. Door het Zoë Bijbel College en de Oogsttijdscholen hebben wij al veel werkers zien opstaan in het Koninkrijk van God. D.V. gaan wij door en zullen we ook nieuwe gemeenten geplant zien worden. Plannen liggen klaar om in Abuja, de hoofdstad, te beginnen.’

John T.L. Maasbach

Tags: