Oasis trainingsweek

Dit jaar hadden we opnieuw een OASIS trainingsweek in Cabrália, Brazilië. Het belangrijkste doel was om ons nieuwe OASIS team daar te trainen. Lysette Overklift, onze zendelinge in Brazilië, vertelt erover.

Lysette: ‘Het samenwerken met het team van Cabrália was heel bijzonder. Het enthousiasme en de passie voor kinderen is sterk aanwezig. We begonnen elke dag met een woord van bemoediging en sloten de dag af met seminars.

Op de tweede avond bracht John T.L. Maasbach een woord van bemoediging via Zoom. Dat was heel bijzonder. Op de derde avond hadden we een bemoediging van Regina Maasbach, die een prachtig woord deelde uit Timotheüs. We voelden ons vereerd met hun live bezoek, en zijn dankbaar voor de technologie die dit mogelijk maakt.

Samen met het team van Cabrália zijn we naar de nieuwe OASIS locatie gegaan. Samen bekeken we hoe de ruimtes het beste gebruikt kunnen worden. We hebben ook kennis gemaakt met de wijk. De armoede hier is heel duidelijk aanwezig. Wij zijn langs de huizen gegaan om de mensen te vertellen over de nieuwe OASIS.

Ook hebben we gegevens verzameld van gezinnen met kinderen die interesse hebben om mee te doen met dit project. We hebben het evangelie gedeeld en met hen mogen bidden. Er is veel nood. Veel gebedsverzoeken en veel hartverscheurende verhalen.

Een ouder zei: ‘OASIS is zeer welkom en hard nodig in onze wijk. De regering is ons vergeten en er is hier niets voor onze kinderen. Onze kinderen hebben een veilige plek nodig die hen van de slechte invloeden van de straat houdt en hun leert dat er een hoopvolle toekomst bestaat.’’

Help mee
Wil jij meehelpen en voor kinderen kansen creëren die bijdragen aan een goede ontwikkeling in hun leven? Meld je dan vandaag nog aan en neem deel aan het kinderproject OASIS met een maandelijkse bijdrage van € 10, € 20 of meer.

Meld je nu aan via: www.maasbach.nl/help-mee

Lees ook: ‘BRAZILIE: Oasis’

Tags:
Next Post

Bid en ontvang