Dit is mijn wonder: Olivia van Heijningen

Olivia (24) had last van afwijkende bloedwaarden. Maar God genas haar van deze ziekte. Dit is haar wonder.

‘Een aantal jaar geleden kwam ik met mijn voet tussen de tramrails. Omdat mijn voet en knie niet genazen, ging ik ermee naar de dokter. Het baarde haar zorgen dat mijn lichaam onder de blauwe plekken zat. Voor verder onderzoek moest ik naar het ziekenhuis. Na een bloedtest bleek dat ik een afwijkende factor X had. Dit betekent dat mijn bloed niet snel genoeg stolt. Toen ik dit nieuws hoorde, schrok ik wel even. Maar gelukkig dien ik een God van wonderen. Regelmatig liet ik in de kerk voor mij bidden. Zelf bad ik ook elke dag voor genezing. Er ging wat tijd overheen en de jaarlijkse Maasbach Conferentie brak aan. Ik werd gevraagd om het kinderprogramma te verzorgen. Een Afrikaanse gastspreker sloot zijn woord af met gebed voor de kinderen. Terwijl hij bad, zei hij dat er iemand genezen was van een bloedziekte. Ik geloofde en nam aan dat hij mij bedoelde. In dat geloof leefde ik verder. Later, tijdens mijn zwangerschap, wilde de dokter mijn bloed weer testen. Ik vond het prima, want ik geloofde dat alles goed zou zijn. En de uitslag was negatief: er werd geen afwijkende factor X gevonden. Sterker nog: mijn bloedwaarden waren extreem goed voor een zwangere vrouw! Zo mocht ik ervaren dat God geneest. Als je geloof hebt in God en gehoorzaam bent aan Zijn Woord, mag je weten dat Hij voor je zorgt. Je zult nooit iets tekort komen! We zijn inmiddels de trotse ouders van onze zoon, … Rachid, mijn man, en ik zijn God heel dankbaar voor dit grote wonder. We zijn een gelukkig gezin!’

Tags: