Onze grote houvast

Onze grote houvast, ook dit jaar!

Terwijl ik naast mijn man in de auto zit, lees ik mijn verjaardag. En wat een geweldige houvast is Psalm 52:3:

‘De liefde en goedheid van God houden nooit op en gelden dag en nacht.’

Dit doet ons denken aan het prachtige lied: ‘Groot is Uw trouw, o Heer, iedere morgen aan mij weer betoond. Al wat ik nodig had, hebt Gij gegeven. Groot is Uw trouw, o Heer, aan mij betoond.’ Wat een geweldige houvast aan het begin van dit jaar.

Dit is ook mijn houvast in mijn nieuwe levensjaar. 52 rode rozen ontving ik van mijn man en lieve kinderen. Ik ben dankbaar hoe we samen voor de Here mogen werken en Hem mogen dienen. Ik wil je bemoedigen om nooit te twijfelen aan Gods liefde.

Misschien ga je door moeilijke momenten of word je geconfronteerd met teleurstellingen. Herinner jezelf eraan dat Jezus in jouw plaats stierf voor al jouw fouten. God heeft Zijn onverbrekelijke liefde voor ons voor altijd bewezen! Romeinen 5:8 zegt:

‘God heeft ons Zijn grote liefde getoond door Christus te sturen en Hem voor ons te laten sterven toen wij nog schuldige zondaars waren.’

God zal je nooit verlaten of in de steek laten! Heb God lief met heel je hart, ziel, verstand en kracht en heb je naaste lief als jezelf. Zo zal je een levend antwoord zijn voor de wereld om je heen. Vergeet nooit: God houdt van jou!

Ik wil ook iedereen bedanken voor alle lieve berichten, kaarten, cadeautjes en bloemen. Ik voel me door jou zeer geliefd!

Lees ook: ‘NEWGEN MESSAGE: Shamir’

Tags:
Next Post

Nieuw Leven Magazine Februari