Lifestyle - Opwekking in the blessing kerk

OPWEKKING in The Blessing kerk

Toen de Kracht Gods op mij viel,
kwam er blijdschap in mijn ziel.
Iedere schaduw week voor ’t gouden licht.
Toen de Kracht Gods op mij viel!

De eerste uitstorting van de Heilige Geest op de dag van Pinksteren was een ware revolutie in de geschiedenis van de mens. Het veranderde de koers van deze wereld! De 12 Pinkstervuurdagen die wij hadden en waarbij avond aan avond de zaal gevuld was met mensen uit alle lagen van de bevolking om van God te ontvangen. Dat verwoordt het hart van The Blessing Churches wereldwijd.

De focus van de Pinksterbeweging rust altijd op de VOLLE EVANGELIE BOODSCHAP, met grote aandacht en nadruk op de doop in de Heilige Geest. Maar ook bevrijding, verlossing, genezing, vergeving en redding! Zoals de Heilige Geest op die geweldige Pinksterdag in Handelingen 2 vele mensenlevens in vuur en vlam zette, zo doet de Heilige Geest dat vandaag nog steeds!

Want…

‘Jezus Christus was, is en blijft voor altijd Dezelfde.’
– Hebreeën 13:8

De beste manier om deze revolutionaire, alles veranderende en vernieuwende beweging van de Heilige Geest te ervaren, is om simpelweg te komen en het voor jezelf te ervaren. Kom ’s naar de kerk en ervaar het voor jezelf, want een samenkomst in The Blessing kerk bijwonen, is altijd een ware happening!

Meer weten?
Klik hier voor tijden en adressen van The Blessing kerken.

Tags:
Next Post

Dit is mijn wonder: Sara Mazri