Our Christmas Experience bij jou thuis!

Dat dit jaar anders is gelopen dan we verwacht hadden, weten we allemaal. Maar gelukkig betekent dat niet dat we geen kerst kunnen vieren. Het gaat dit jaar alleen een beetje anders dan normaal. Met wat minder mensen in huis en misschien met wat meer creativiteit.

De afgelopen jaren hebben we met kerst altijd kunnen genieten van geweldige performances en veel gezelligheid tijdens de Christmas Celebrations. Helaas kan het dit jaar niet op dezelfde manier doorgaan, maar hebben we een hele nieuwe kerstshow: Our Christmas Experience op donderdag 24 december om 20.00 uur.

Met deze kerstshow komen we gewoon bij jou thuis via YouTube Live en kan je genieten van Our Christmas Experience. We hebben een aantal manieren bedacht om deze avond extra speciaal te maken.

Ugly Christmas Sweater Party
Iedereen heeft wel eens een lelijke kersttrui gezien of misschien wel zelf gehad. Meestal doe je je best om die ver in je kast te verstoppen, maar voor dit feest heb je deze juist nodig. Klik hier om te weten te komen hoe jij je eigen Ugly Christmas Sweater Party kan organiseren.

Black & White Party
Met een Black & White Party kan je nooit fout gaan. Het ziet er altijd strak en chique uit. En als je er een feestelijk tintje aan wilt geven, kan je ook wat gouden accessoires gebruiken. Ben jij klaar voor een Black & White Party? Klik dan hier en ontdek hoe jij dat bij jou thuis kan organiseren.

Online Watchparty
Beleef deze kerst samen met ons met Our Christmas Experience. Natuurlijk kun je elkaar via de live chat spreken. Maar het is nog specialer om elkaar ook te kunnen zien en het met elkaar te beleven alsof jullie samen bij elkaar in de woonkamer zitten. Een manier om dit te doen, is door je familie en vrienden te videobellen via de computer of je telefoon.

Richt je camera op jezelf en plaats deze op een standaard of een statief. Kies hiervoor een plek waar je je vrienden kan zien en horen, en waar je tegelijkertijd ook kan kijken naar Our Christmas Experience.

Kleed je voor deze avond speciaal aan, ook al ben je gewoon thuis. Maak het extra gezellig met leuke kerstversiering en gezellige kaarsjes op de tafel. Natuurlijk mogen ook lekkere snacks en drankjes niet ontbreken. Bereid ze voor met je gezin of met de mensen met wie je samen kijkt.

Op Nieuw Leven Online hebben we een hoop lekkere kerstrecepten waarmee jij van je kerst zeker een succes maakt.

Loaded Nachos
Mac & Cheese ovenschotel
Chocolade hapjes

 

 

 

 

Tags:
Next Post

Van de hemel naar de stal