Paaspresentje

Paaspresentje, speciaal voor een ander!

Pasen is een geweldig moment om jouw vrienden, kennissen en/of buren te vertellen over Gods liefde. Maak een leuk pakketje klaar met wat lekkers en laat hun weten dat God van hen houdt! Klik hier hoe jij jouw paaspresentje in elkaar kan zetten.

Benodigdheden:
*Sleutelring *printable Paasrecepten
*perforator *plakband *NIEUW LEVEN magazine
*macarons of paaseitjes *Cellofaanzakjes
*Cellofaanfolie *krullint/satijnlint
*minikaartje van The Blessing Family Bookstore

  1. Druk de printable dubbelzijdig af en knip deze uit. Plak op de linkerhoek een stukje doorzichtig plakband om het hoekje van het papier te versterken voordat je het gaat perforeren. Perforeer daarna links bovenaan een gaatje en steek daar een sleutelringetje doorheen, zodat je de recepten kan omslaan.
  2. Verpak daarna de macarons of paaseitjes in een cellofaanzakje en maak het dicht. Je kan natuurlijk zelf macarons maken met het recept van Nieuw Leven Online. Maar je kan het jezelf ook makkelijk maken door paaseitjes te kopen.
  3. Bij The Blessing Family Bookstore kan je leuke minikaartjes kopen, waarop je een korte bemoediging kan schrijven en hen kan uitnodigen voor de livestream. Perforeer daarna in de linkerbovenhoek een gaatje. Dit is het kaartje dat aan je presentje vastzit.
  4. Pak alle items in met cellofaanfolie. Doe het NIEUW LEVEN magazine op de bodem met daarboven de recepten en het zakje met macarons of paaseitjes. Neem nu de uiteinden van het cellofaanfolie, breng ze bij elkaar en bind het dicht met een plakbandje. Rijg het lint door het minikaartje en maak er een mooie strik van om het cellofaanfolie.

Nu is je pakketje klaar en kan je het langsbrengen bij je vrienden, familie of kennissen!

Tags:
Vorig artikel

Game: Paastrivia

Volgend artikel

Recept: Citroen macarons