Pakistan campagne in Lahore

PAKISTAN: Campagne in Lahore

Met 223,5 miljoen inwoners staat Pakistan op de vijfde plaats in de lijst van landen naar inwonertal. Slechts 1,27 % van de inwoners is christen. Wij mochten tijdens deze pandemie in Lahore zijn voor een geweldige campagne.

‘Dan zul je, samen met alle gelovigen, zien hoe breed, lang, hoog en diep de liefde van Christus is.’ – Efeziërs 3:18

Jeconia: ‘Wat een zegen is het om duizenden mensen te zien, die bij elkaar zijn gekomen, omdat ze Jezus Christus willen groot te maken. Hoewel de nood onder de christenen groot is in Pakistan, zag en voelde je tijdens deze campagne de blijdschap, energie, liefde voor God en een verwachting naar iets bijzonders.

We hebben veel getuigenissen gehoord van Gods wonderwerkende kracht. Waaronder het getuigenis van een echtpaar die tijdens één van de diensten naar voren kwam met een baby. Zij vertelden toen dat ze acht jaar lang geen kinderen konden krijgen, doordat ze al veel miskramen hadden gehad. Maar dat er tijdens de vorige campagne voor hen was gebeden en dat God een wonder voor hen had gedaan. Want daar stonden ze om hun zoontje Nathan te laten zien. Wat een wonder van God!

Het grootste wonder dat we mochten zien, zijn de vele honderden mensen die iedere avond hun hart aan Jezus gaven. Je kan een wonder van genezing of bevrijding zien, wat echt fantastisch is en ook veel gebeurde tijdens de diensten. Maar het grootste wonder is toch echt als een ziel gered wordt voor de eeuwigheid!

Meestal tijdens zo’n grote campagne zitten de mensen op de laatste rijen achter in de tent op hun telefoon. Ze eten wat en letten niet echt op de dienst. Maar deze keer raakte de Heilige Geest die achterste rijen op zo’n speciale manier aan, dat ze allemaal vervuld werden met de Heilige Geest. Jongeren tussen de 15 en 17 jaar begonnen te huilen en te spreken in nieuwe tongen.

Het was een bijzondere campagne in Lahore en een om niet te vergeten. Bid alsjeblieft voor Pakistan, want onze medechristenen hebben het daar zo moeilijk. Gebed werkt en de Bijbel zegt in Jakobus 5:16 dat een krachtig gebed veel tot stand brengt!’

Tags:
Next Post

De beste wensen