Pakistan

PAKISTAN: Lahore

Duizenden kwamen om te luisteren naar het evangelie van Jezus Christus, gepredikt elke avond door John T.L. Maasbach, onder de kracht van de Heilige Geest. Honderden gingen staan om Jezus Christus aan te nemen als Redder en Verlosser. Daarna kwamen zij getuigen van wat God in hun leven had gedaan. De christenen zijn bemoedigd in hun geloof en gingen blij en vol kracht terug naar huis.

‘Pakistan wordt gezien als een gevaarlijk land om naartoe te reizen. Al voor vele jaren gaat mijn vader, John T.L. Maasbach, naar dit land om het evangelie te brengen. Vaak hoorde ik de bijzondere verhalen van redding, genezing en bevrijding. Dit jaar had ik het voorrecht om met mijn vader mee te reizen. Ik mocht overdag aan meer dan 500 voorgangers lesgeven. ’s Avonds bracht mijn vader de boodschap op het grote veld. God heeft veel bijzondere wonderen gedaan.

Al op de eerste dag maakte ik persoonlijk een wonder mee. Ik zat in de zaal terwijl de leraar voor mij les begon te geven. Hij sprak over de vele diploma’s die hij had behaald. Opeens viel er een angst over mij met de gedachte: ‘Wat kan ik deze voorgangers leren?’

Ik kreeg de zenuwen en begon te bidden. Op dat moment sprak God gelijk tot mij: ‘Het gaat niet om jou, maar het gaat om Mij!’ Wat een opluchting! De vele lessen die ik in mijn leven heb mogen leren, kwamen nu goed van pas. Er kwamen verschillende Bijbelteksten in mijn gedachten, die zeggen dat God altijd met ons is. Het gaat om Zijn eer; niet om de onze. Ik ging staan en begon te spreken. Het moment dat ik begon met spreken, voelde ik de Heilige Geest het overnemen. Wat een wonder van God!

De eerste campagneavond was meteen drukbezocht, de tweede en derde avond nog drukker, en de laatste twee avonden zat het overvol! God deed vanaf de eerste avond al zo veel wonderen, waarvan mensen ook gelijk getuigden op het podium.

Een man kwam voor zijn dochter, die in het ziekenhuis lag met een ernstige ziekte. Ze werd genezen op het moment van het gebed. De dokters begrepen er niets van. Een vrouw met een misvormde schouder werd genezen en zat te zwaaien. De knieën van een man werden genezen en hij kon weer knielen voor God.

Velen kwamen getuigen welk wonder zij hadden ontvangen. Een vrouw met een groot gezwel in haar nek voelde tijdens het gebed het gezwel onder haar hand verdwijnen. Een man was bezeten en voelde jarenlang een grote wurgslang om zijn hele lichaam, die voortdurend het leven uit hem kneep. Na gebed was hij helemaal bevrijd van elke demonische macht en de slang was verdwenen!

Maar het grootste wonder dat God tijdens deze campagne heeft gedaan, is dat er elke avond honderden mensen gingen staan om hun hart aan Jezus te geven! Elke avond tijdens de uitnodiging raakte het mij zo hoe goed God is en dat Jezus zoveel van de mensen houdt. Ik ben de Here dankbaar dat ik deze bijzondere reis heb mogen meemaken.’

Tags:
Vorig artikel

Maasbach Radio Music Update

Volgend artikel

Het verhaal van Eva