Dit is mijn wonder: Pezh Afshari

PEZH (23) groeide op in een gezin zonder God, totdat een vriend hem meenam naar de kerk. Dit is zijn wonder.

‘Ik vroeg aan God: als u echt bestaat, laat uzelf dan aan mij zien.’

’Ik was vroeger vaak op straat, waar ik omging met slechte vrienden die een slechte invloed op mij hadden. Ik merkte dat mijn beste vriend er nooit was op zaterdag en zondag, en vroeg hem waar hij naartoe ging. Hij vertelde mij dat hij naar de kerk ging en nodigde mij uit om een keer met hem mee te gaan. Ik besloot zaterdagavond mee te gaan naar POINT Den Haag. Hoewel de preek, de muziek en de games goed waren, deed het verder niets met me. Toen ik die avond in mijn bed lag, vroeg ik aan God: ‘God, als U echt bestaat, laat Uzelf dan aan mij zien.’ Ik besloot om de volgende week weer mee te gaan naar de kerk. Die avond was totaal anders voor mij. Er werd een oproep gedaan om naar voren te komen en voor je te laten bidden. Ik ging naar voren en bad het gebed mee. Daarna besloot ik mijn hart aan Jezus te geven. Dat gaf mij zo’n vrede, rust en blijdschap. Het is onbeschrijfelijk. Hetzelfde wilde ik natuurlijk ook voor mijn familie. Ik ben daarvoor gaan bidden. Een tijdje later kwam mijn broertje naar mij toe, want hij zag een grote verandering in mij. Uit nieuwsgierigheid is hij ook meegegaan naar de kerk, en op dezelfde avond gaf hij zijn hart aan Jezus. Daarop volgde ook mijn moeder. Wat was dat een wonder! En ik geloof hetzelfde voor mijn vader.’

Bekijk hier Pezh’s hele verhaal.

Tags: