Playlist: Jeconia Maasbach’s favoriete nummers over liefde

Deze maand staat in het teken van de liefde, het onderwerp waar je ontelbare nummers over kunt vinden. Wij vroegen Jeconia Maasbach (25), componist en muziekliefhebber, naar zijn favoriete nummers.

 1. Shoulders – For King & Country
  Ik volg deze band al sinds ze begonnen zijn en mijn favoriete nummer van hun en op nummer 1 bij mij is ‘Shoulders’. Deze twee broers van Rebecca St. James hebben een geweldige sound. Dit nummer, dat gaat over Gods liefde, gaat erover dat God ons altijd helpt. Het maakt niet uit in wat voor situatie wij ook zitten, onze hulp komt van Hem.
 2. Come Awaken Love – Bethel Music
  Bethel, een geweldige worshipband, heeft met dit nummer een vrolijk, snel nummer geschreven met een diepe betekenis. De stem van Hunter G K Thompson is heel ‘apart’, maar op een goede manier. Het nummer gaat erover dat we meer van Zijn hart willen hebben, wat heel toepasselijk is voor mijn leven.
 3. Love Has Come For Me – Colton Dixon
  Hij is bekend geworden door mee te doen aan Idols in Amerika (7de in het 11de seizoen) en heeft een ongelofelijke stem. Dit is ook echt christelijke rock. In de Bijbel staat dat God liefde is en dit nummer gaat erover dat waar ik eindig, daar gaat God verder. Liefde (Jezus) is gekomen voor mij.
 4. Perfect Love – Leeland
  Een synth (keyboard) gedreven lied. Een mooie stem en goed gearrangeerd. Dit nummer gaat erover dat Gods perfecte liefde alle angst
  verdrijft. Angst kan heel makkelijk over ons heen komen en dan is het de vraag wat we ermee doen. Dit nummer zal jou zeker helpen om van al jouw angst los te komen.
 5. Heart Like Heaven – Hillsong United
  Het mag natuurlijk niet ontbreken in mijn lijstje: Hillsong United. Deze cd, die is opgenomen in de bekende Ocean Way studio in Hollywood, Amerika, is toch echt een topper. Dit nummer gaat erover dat Gods naam heilig is en dat Hij alle lofprijs en aanbidding waard is.
 6. Made For Me – Toby Mac
  Ik ken weinig artiesten die al zo lang aan de top zitten en elk jaar op het lijstje van genomineerden voor een Grammy staan. Toby Mac, die na DC Talk solo is gegaan, is altijd innoverend met een geweldige sound. Dit lied, dat gaat over zijn vrouw, is echt gewoon gezellig. Hij zingt dat God haar voor hem heeft gemaakt en dat hij het niet kan geloven dat ze voor hem is.
 7. Real Love – Hillsong Young & Free
  Een band echt voor jongeren of ouderen die jong van hart zijn. Gods liefde is echt en is voor ons. Vooral de vocal (stem) effecten vind ik tof. Deze is vooral ook goed tijdens het sporten of om actief te worden, haha. Deze band is nog niet zo lang bezig. Ze hebben een moderne sound met teksten die duidelijk laten horen dat ze de Here op nummer 1 hebben.

Wil je deze playlist gratis beluisteren? Ga dan naar maasbachradio.com!

Tags: