Inspiratie - Share your story Anton & Hannie

Share your story: Anton & Hannie van der Heijden

Anton (35) en Hannie (39) en hun zoontje Jake (10 maanden) zijn een gelukkig en gezegend gezin. Dit is hun verhaal.

Anton: ‘Het is geweldig om God in mijn leven te kennen als mijn Heer en Vader. Toen ik ongeveer 10 jaar oud was, nam ik een besluit om Jezus in mijn leven te accepteren op de zondagsschool. Vanaf dat moment heb ik echt de zegeningen van de Heer in mijn leven ervaren.

Het is echt waar wat de Bijbel zegt: als je Gods geboden onderhoudt en in Zijn wegen wandelt, zal Hij je overvloedig zegenen. Hij heeft me vergeven van mijn zonden en mij een nieuw leven gegeven. Nu mag ik al ruim 17 jaar fulltime op het kantoor van de Johan Maasbach Wereldzending werken, op de financiële afdeling. Daarnaast ben ik POINT Manager en worship leader in Zwolle. Ik speel gitaar en help mee met de evangelisatie.

Bovendien heeft Hij mij de beste vrouw van de hele wereld gegeven. Eerlijk gezegd verdien ik haar niet, maar God is zo goed voor mij. Hij wist dat we samen een goede match zouden zijn. Het is geweldig om samen in de kerk te mogen helpen. Tenslotte: sinds 10 maanden ben ik de trotse vader van Jake. Het is ongelofelijk om te zien hoeveel hij op ons lijkt. Ik zie Gods grootheid wanneer ik naar mijn zoon kijk, en ik geloof dat God ook een bijzonder plan met zijn leven heeft.’

Quote:
‘God weet wat wij nodig hebben en heeft het beste voor ons. Hij zegent overvloedig.’

Hannie: ‘Een aantal jaren geleden was ik veel bezig met het vinden van een partner. Ik verlangde ernaar om geliefd te zijn en een gezin te hebben. Ik ging hierdoor met verkeerde mensen om, wat veel schade en pijn heeft veroorzaakt. Dat was een moeilijke tijd, maar God heeft mij daarvan genezen en vrijgemaakt van alle pijn en verdriet.

Ik besefte dat God Zelf Degene was die mij met liefde wilde vervullen, en ik wilde niets missen van wat Hij voor mij heeft. Ik deed aan alles mee wat er maar georganiseerd werd: Bijbelschool, zendingsreizen, evangelisatie enz. en genoot met volle teugen.

Ik was zo gelukkig! Hij was Degene die mij liefhad, Die voor mij zorgt en ik gaf alle zorgen aan Hem over. Ik zei tegen God: ‘Ik vind het goed om zo te blijven; ik heb genoeg aan U!’ Maar God weet wat wij nodig hebben en heeft het beste voor ons. Op een dag besefte ik dat ik gevoelens kreeg voor Anton, die ik elke dag op het werk zag.

Ik vertelde hem niets en liet het aan God over. Maar God heeft ons toch bij elkaar gebracht. We zijn inmiddels al meer dan 3 jaar gelukkig getrouwd en zijn heel dankbaar met onze geweldige zoon Jake, die begin dit jaar is geboren. God is goed en zegent overvloedig.’

Tags: