Share-your-story-Fam.-Bruin

Share your story: Familie Bruin

Patrick (48) en Daniëlle (54) zijn voorgangers van The Blessing Gouda. Samen met hun kinderen Jerusha (27), Mitchell (25) en Jayson (16) zijn ze een happy family.

Patrick: ‘Wat ben ik een gezegend man! Toen ik Daniëlle leerde kennen, wist ik dat God mij deze prachtige vrouw gegeven had. Ik werk inmiddels al 31 jaar bij de Stichting Johan Maasbach Wereldzending en ik mag nog steeds van alles leren. Wat een zegen!

Boven alles heeft God mij 3 prachtige kinderen gegeven, die mij enorm dankbaar maken. Ik voel me thuis in The Blessing Gouda. Ik heb ervaren dat ik al mijn zorgen – groot en klein – bij God, mijn hemelse Vader, mag brengen. Hij zorgt voor ons!’

Daniëlle: ‘The Blessing Family voelt echt als mijn familie. Vanaf mijn geboorte hebben mijn ouders, Johan en Willy Maasbach, mij meegenomen naar Capitol in Den Haag. Ik ben daar opgegroeid in de zondagsschool, de jeugd en uiteindelijk ‘de grote’ samenkomst.

Nog altijd is er voor alle leeftijden veel te doen in The Blessing. Ons gezin heeft veel meegemaakt, maar we zijn nog altijd heel gelukkig met elkaar. God heeft ons altijd in alles geholpen. Het is fijn om te weten dat je er niet alleen voor staat en je in The Blessing bemoedigd wordt. We voelen ons heel dankbaar en zien uit naar nieuwe zegeningen!’

Jerusha: ‘Mijn werk bij de Stichting Johan Maasbach Wereldzending is de beste plaats waar ik maar kan en wil zijn. Ik heb de afgelopen jaren mogen ervaren hoe goed God voor mij is. Nu kan ik anderen bemoedigen om niet op te geven; dat je met God een nieuw begin kunt maken. Het afgelopen jaar ben ik mee geweest op zendingsreis naar Kenia, Afrika. Dat was onvergetelijk!’

Mitchell: ‘Heel mijn leven heb ik problemen gehad met mijn oren. Ik kon niet goed horen en daardoor heb ik veel ontstekingen en operaties gehad. Door een wonder van God zijn beide oren genezen en mag ik nu elke zondag het geluid doen in The Blessing Den Haag.

Ik doe het elke keer met plezier en ik dank God dat Hij mij deze plaats en bediening heeft gegeven. Ik heb door deze bediening ook veel mogen leren, wat ik niet zou kunnen doen zonder God, maar ook niet zonder The Blessing. Ik ben blij dat ik hiervan deel mag zijn.’

Jayson: ‘Ik heb veel vrienden mogen maken in verschillende Blessing Churches. Het is altijd heel leuk om elkaar op zomerkamp en andere speciale dagen te zien. Elke zaterdagavond ga ik naar POINT in Den Haag. Het is altijd gezellig, maar je leert ook veel uit de Bijbel. In de kerk mag ik het geluid doen. Het is nooit saai. Na mijn eindexamen volgend jaar ga ik naar het mbo, waar ik een technische opleiding ga doen.’

Tags:
Vorig artikel

Wallpaper: Hebreeën 13:8

Volgend artikel

Ik vertrouw op Uw Woord