Share your story: Familie Jackson

De familie Jackson, bestaande uit Humphrey (59), Solange (56), Gloria (27), Michaéla (25) en Christopher (24), is een happy family. Ze komen al vele tientallen jaren bij The Blessing. Het hele gezin is werkzaam bij de Johan Maasbach Wereldzending. Dit is hun verhaal.

Humphrey: ‘Door Gods aanwezigheid, de betrouwbare prediking van het Woord en de kracht van de Heilige Geest, is The Blessing een goede plaats voor jezelf, je partner, je kinderen, je nageslacht, je geliefden en voor iedereen. Efeziërs 1:3 zegt dat wij in Jezus gezegend zijn met allerlei geestelijke zegeningen. Wij dragen, samen met vele anderen, het zendingswerk van de Johan Maasbach Wereldzending een warm hart toe. We are very blessed!’

Solange: ‘Vele jaren geleden leerde ik Jezus kennen in The Blessing Breda. Dat is het beste wat mij is overkomen en het veranderde mijn leven. Jezus gaf mij vrede, rust, blijdschap en een nieuwe familie. De goedheid van God in mijn leven en het leven van mijn gezin is bijzonder.  Ik ben de Here dankbaar dat Hij altijd doet wat Hij belooft. Want zoals er staat in Psalm 23:3:

‘Hij verfrist mijn innerlijk en leidt mij op de weg waar Zijn recht geldt, tot eer van Zijn naam.’ Dat doet God iedere keer als wij als The Blessing Family samenkomen.’

Gloria: ‘Dat The Blessing Family a blessed family is, mag ik dagelijks ervaren. In mijn familie, in de kerk, in mijn vrienden en op mijn werk. God is overal en Hij is altijd bij mij. Als ik met Hem praat, dan luistert Hij en Hij voorziet in alles wat ik nodig heb. Elke keer als ik The Blessing kerk binnenkom, voel ik me thuis!’

Michaéla: ‘Dat ik deel mag zijn van The Blessing Family is echt een zegen voor mij. Altijd wanneer we samenkomen in de kerk, ervaar je dat God aanwezig is en werkt in onze harten. Het maakt mij ook heel blij dat we samen met ons hele gezin voor de Heer mogen werken bij de Johan Maasbach Wereldzending, en dat ik samen met Gloria en Christopher mag dienen in The Blessing Vlaardingen. Ik ben gezegend met een geweldige familie en een geweldige kerkfamilie, waar ik mij altijd weer thuisvoel.’

Christopher: ‘Als ik terugkijk op mijn leven, kan ik eerlijk zeggen dat ik gezegend ben in en door The Blessing kerk. Elke dienst mag ik weer genieten van de zang, worship, het woord en de fellowship, waarmee we beginnen en eindigen. Sommigen van de mensen die ik door de jaren heb leren kennen, mag ik nu vrienden noemen.

En vrienden met wie ik al langer omga, beschouw ik als familie. Het maakt niet uit naar welke Blessing kerk je ook gaat, je voelt de liefde en blijdschap om je heen. Want voor mij is The Blessing Family een liefdevolle familie.’

Tags:
Next Post

Punt van contact DEEL 4