Share your story: Familie Mazri

Karim en Fadila , oorspronkelijk uit Algerije, komen samen met hun 2 kinderen sinds 8 jaar bij The Blessing. Ze zijn een happy family en hebben ontdekt dat bij God alles mogelijk is. Dit is hun verhaal.

Karim:

‘Ik ben geboren en getogen als moslim. Ik gaf niet zo veel om het geloof, totdat ik een film zag over het leven van Jezus. Dat raakte mij en ik begon erover na te denken. Die avond na de film, kreeg ik een droom. Ik lag in mijn bed en er kwam een fel licht uit het gezicht van Jezus. Hij liep naar mij toe, legde Zijn hand op mijn hart en zei: ‘Ik ben geen profeet. Ik ben de levende God.’

Op dat moment werd ik wakker en schreeuwde het uit: ‘Hij leeft, Hij leeft! Hij is een levende God!’ Die dag nam ik Jezus aan in mijn leven. Alles veranderde voor mij. Ik ontving rust in mijn hart. Ook ben ik meteen gestopt met roken. Ik rookte 26 jaar lang 2 pakjes per dag! Sindsdien leef ik als christen. Dit was de beste keuze die ik heb gemaakt in mijn leven. Alles is mogelijk als je in Jezus gelooft!’

Fadila:

‘Ik ben opgegroeid als moslima. Ik was erg op zoek naar ware liefde. Ik onderzocht de Bijbel en de Koran en zag dat er een groot verschil was. De Bijbel sprak ook over genezing. Ik was namelijk ziek en had last van bloed in mijn urine met veel pijn. 12 jaar lang nam ik antibiotica en bezocht de beste artsen in Nederland en Frankrijk.

Allerlei medicijnen heb ik uitgeprobeerd, maar niets hielp. Totdat ik op een dag mijn hart aan Jezus gaf. Die dag werd ik genezen. De pijn en het bloedverlies van 12 jaar lang was in één keer weg! God heeft mij ook innerlijk genezen. Ik voelde me altijd niets waard en verloren. Maar nu mag ik weten: ik ben een kind van de allerhoogste God! Ik voel blijdschap en liefde in mijn leven.’

Sara:

‘Een paar jaar geleden voelde ik een leegte in mijn hart. Op een avond bad ik huilend: ‘Wat is liefde?’ Uiteindelijk viel ik in slaap en kreeg een droom. Ik viel van een hoge berg. Terwijl ik naar beneden keek, zag ik Iemand naar mij kijken. Hij zat geknield op de grond en Hij was helemaal in het wit gekleed en straalde als de zon. Hij had Zijn handen ophoog om mij op te vangen. Nadat Hij mij had opgevangen, drukte Hij mij stevig tegen Zich aan. Ik heb me nooit zo geliefd gevoeld! Het is niet met woorden te beschrijven. Toen schrok ik wakker en huilde van blijdschap.

Ik wist mijn antwoord: Jezus is liefde! Waar je ook doorheen gaat; kijk omhoog. Mijn God is een levende God. Hij houdt van jou!’

Dani:

‘Afgelopen zomer moest ik een stage regelen. Ik solliciteerde bij allerlei makelaardijen, maar kon nergens terecht. Ik bad tot God en vertrouwde erop dat Hij zou voorzien. Via een klasgenoot mocht ik op gesprek komen bij een makelaar.

Ik kon vrijwel meteen beginnen en kreeg een flinke stagevergoeding. Naast een bonus van €1000, werd ik gezegend met een bedrijfsauto, waarmee ik ook privé mocht rijden. Daarbovenop kreeg ik bij ditzelfde bedrijf een baan aangeboden. Bij God is alles mogelijk!’

Lees ook: ‘Jezus verandert levens’

Tags:
Next Post

Bemoedigende Woorden: De vreugde van geven!