NL1120---The-blessing-family-is-a-happy-family-van-leeuwen

Share your story: Familie van Leeuwen

Olav: ‘Sinds vorig jaar zijn we als gezin gegroeid in ons gebedsleven. God heeft ons veel gegeven om dankbaar voor te zijn. Terugkijkend op de afgelopen jaren dat we bij The Blessing Den Haag zijn gekomen, zijn we allemaal aangeraakt door Zijn plan met ons.

Robin leerde in de gemeente gitaar spelen, waardoor er worshipmuziek in ons gezin kwam. God hielp op een wonderbaarlijke manier bij Robins schoolkeuze. Elisa is de afgelopen jaren zoveel zelfstandiger geworden. Haar vreugde en enthousiasme verwarmen de mensen die haar leren kennen. Ze geniet van elke dienst. Ze is echt fan van Maasbach Worship en onze voorganger.

God genas Daniëlle alsof Hij hiervoor alle elementen liet samenwerken. Haar genezing begon bij The Blessing. Hij bracht vreugde in mijn hart, gaf ons voorziening en maakte ons huwelijk sterker. God verhoort onze gebeden en laat merken dat wij op Hem kunnen vertrouwen.

Hij wil het goede in ons leven: een goede sfeer in huis, bescherming en voorziening. Hij geeft ons ook kracht bij onze taak, een tegenslag of in relatie tot anderen. The Blessing Church heeft ons geloof tot leven gebracht. Pasgeleden zijn Robin en ik gedoopt door onderdompeling. Hij gaat graag naar POINT. Wat een blessing!’

Daniëlle: ‘We zijn een hecht gezin, maar geen doorsnee gezin. De mannen in ons gezin, zoals we Olav en Robin noemen, doen het goed. Olav heeft een goede baan, terwijl Robin op het gymnasium zit. Ze zijn gezegend met gezondheid, leuke hobby’s en sociale contacten.

Natuurlijk doen wij, de vrouwen in het gezin, het ook goed. Maar dat gaat niet altijd zonder slag of stoot. In het verleden heb ik last gehad van ernstige psychische aanvallen. Maar God heeft mij nooit laten vallen. Zelfs in mijn donkerste uren heb ik altijd het besef gehad dat God heel dicht bij me was.

Waar ik ook dankbaar voor ben, is dat The Blessing family ons nooit heeft laten vallen in die roerige tijden. De kinderen vonden er een veilige haven, en ik was ook altijd weer welkom als de storm was gaan liggen. Onze dochter Elisa heeft een beperking. Ze heeft ook een sterk gevoelsleven. Meestal is zij vrolijk, maar soms heeft zij het moeilijk. Ze snapt de dingen soms niet, en dat geeft dan verwarring en verdriet.

Wat heerlijk is het dan dat zij heeft kunnen leren om met haar zorgen naar God te gaan. Zodra zij Maasbach Worship opzet en Jesselyns stem hoort, komen haar emoties weer tot rust. Ook luistert zij graag naar het woord van David Maasbach, en leest zij vaak zelfstandig in de Bijbel. Voor haar is het geloof echt een rustpunt in haar leven.’

Lees ook: ‘Bevrijd mij!’

Tags: