Inspiratie - Share your story Martin & Judith

Share your story: Martin & Judith Sloesarwij

Martin (44) en Judith (38) en hun twee zoons: Levi (9) en Joël (7) zijn een happy family. Ze komen al vele jaren trouw bij The Blessing.

Martin: ‘Ik ben van jongs af aan met mijn ouders naar een hervormde kerk meegegaan. Maar toen ik belijdenis moest doen, keerde ik mij van de kerk af. De overtuiging en aanwezigheid van God heb ik altijd wel ervaren in mijn leven.

Ik kwam destijds wel eens in The Blessing Den Haag. Maar mijn bekering kwam later, toen ik door een diep dal in mijn leven ging. Ik besefte dat ik het in mijn eigen kracht niet kon redden. Ik riep God aan, waarna er een last van mij afviel en er rust in mijn leven kwam.

De situatie veranderde snel en niet lang daarna besloot ik met vaste regelmaat The Blessing gemeente te bezoeken en mij te laten dopen. Onze God heeft humor, is direct en komt altijd Zijn belofte na. Hij verricht wonderen en zorgt altijd voor ons.

Ik geloof de Bijbel van begin tot eind. En alle wijsheid en inzicht komt van Hem. Zo had ik een keer op een ochtend een ingeving van God, waarbij Hij mij ingaf wat er die dag zou gebeuren. Ik vertelde aan mijn vrouw dat ik die dag zou worden ontslagen. Dit werd veroorzaakt door een overname. Kort daarna werd ik gebeld om bij mijn huidige werkgever aan de slag te gaan.’

Judith: ‘Op 20-jarige leeftijd koos ik ervoor om Gods plan voor mijn leven (het kinderwerk) te volgen en hier echt in gehoorzaamheid naar te leven. Ik vroeg de Here om hulp. En het gebeurde precies zoals ik Hem gevraagd had! Ook vroeg Ik de Here om een partner, met wie ik ongehinderd Hem kan dienen op de plaats waar Hij mij heeft gesteld, The Blessing Den Haag. Ook daarin heeft God voorzien!

De Here is altijd bij ons geweest, ook in het moment van leven en dood van mijzelf en bij de geboorte van onze oudste zoon. Toen ik met spoed naar de OK werd gereden vanwege een levensbedreigende situatie, zei ik Psalm 23 op, die mijn moeder mij van kleins af aan had ingeprent.

Uren later werd ik wakker op de IC met toeters en bellen en een open buikwond. Ik wist dat ik nog leefde vanwege Gods genade. De weg naar lichamelijk herstel was lang. Mijn lichaam is getekend, maar het herinnert mij iedere dag aan mijn belofte aan God om Hem te volgen.

De Here leidt ons de weg en geeft ons rust en wijsheid. Hij is mijn rots, mijn hoop, mijn alles. Hij is er altijd en door Hem toe te laten, de plaats en de ruimte te geven in je leven, kun je Hem ook ervaren.’

Tags:
Next Post

God houdt van jou