Lifestyle - Share your story: Patricia

Share your story: Patricia

Patricia (43) zat geestelijk zo in de knoop, dat ze het leven somber inzag. Totdat ze haar hart opende voor Jezus. Dit is haar verhaal.

‘Als kind zat ik op een christelijke school en tot mijn twaalfde ging ik naar de zondagsschool. Ik kwam graag bij mijn oma thuis. Zij had vaak de kerkradio aan staan, vertelde over Jezus en gaf mij een Bijbel.

Maar toen ik ouder werd, ging ik niet meer regelmatig naar de kerk. Totdat ik in 2010 geestelijk zo in de knoop zat, dat ik het leven somber inzag. Ik had veel verdriet en pijn te verwerken uit het verleden.

Op een zondag was ik aan het zappen op televisie. Ik stopte bij SBS6 en luisterde naar David Maasbach. Na de uitzending voelde ik mij gesterkt en blij. Sindsdien keek ik vaker naar de uitzending.

In die tijd overleed mijn oma. Tijdens haar begrafenis besloot ik, uit respect voor mijn oma, één keer per maand naar de kerk te gaan. Mijn verlangen was om naar de kerk te gaan van de uitzending op SBS6.

Meteen bij mijn eerste bezoek werd mijn hart geraakt door Psalm 23:

‘De Here is mijn Herder’

Ik opende mijn hart voor Jezus Christus en vroeg Hem mijn zonden te vergeven. Niet lang daarna liet ik mij dopen door onderdompeling. Wat een onvergetelijke dag was dat!

Kort na het overlijden van mijn oma kreeg ik een tasje met een grote Bijbel van mijn oma. Wonderbaarlijk zat daar een doopcertificaat bij van mijn opa. Hij bleek gedoopt te zijn door Johan Maasbach!

Ik ging vaker naar The Blessing Den Haag en begon mee te helpen bij het kinderwerk. Ik ben zo dankbaar dat God naar mij, een gewone vrouw, heeft omgezien. God is liefde en Hij heeft mij nooit losgelaten.

Hij is een en al ontferming en de goedheid zelve. Hij is de enige echte, ware God die werkt door generaties heen. Wat mijn oma niet bij leven kon zien, is gebeurd na haar overlijden. Haar kleindochter is tot de Heer gekomen! God laat niet los. Zijn beloften zijn waar. Hij kent ons, ziet ons en houdt van ons!’

Tags: